ARBETSORT

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Driftansvarig, SOS barnbyar

SOS barnbyar

Vi söker nu en Driftansvarig som ska omhänderta verksamhetens behov av systemstöd och säkerställa att dessa implementeras på ett sätt som harmoniserar med övergripande IT-strategi. I rollen ingår dels att driva förvaltning enligt SOS Banbyars IT arkitektur, men också att delta i olika typer av utvecklingsprojekt som SOS barnbyar kommer att driva framöver.

Rollen är ny och kommer tillsammans med CIO:n arbeta med att förbättra befintliga IT-processer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för samtliga leverantörskontakter kopplat till de förvaltade informationsobjekten. Arbetsleda arbetet gällande ändringar i befintliga IT-system.
  • Ansvara för att hela den operativa leveransen fungerar, inkluderat alla applikationer eller tjänster som används .
  • Ansvara för incidenthanteringsprocessen samt att arbetsleda incidenthanteringsarbetet.
  • Fånga upp verksamhetsbehov och ansvara för den backlogg som uppstår kring varje förvaltningsobjekt.
  • Driva leverantörerna kopplat till förändringar som görs i existerande informationssystem.
  • Omvärldsbevakning kopplat till teknik och leverantörer på marknaden. Ansvara för att SOS barnbyar har rätt leverantörer för existerande funktioner och för rätt pengar.
  • Genomföra förstudier och ta fram beslutsunderlag.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och något års erfarenhet av att arbeta med IT-frågor, gärna som IT-konsult. Du har en förståelse för IT arkitektur och informationsmodeller, och van vid att arbeta med incidenthantering, förvaltning samt leverantörskontakt. Har du dessutom gjort detta i en Microsoft miljö är det meriterande.

Som person är du nyfiken, ambitiös. Handlingskraftig och strukturerad. Du tar tag i saker och har en förmåga att arbeta självständigt men är samtidigt en prestigelös lagspelare. Genom din relationsskapande och kommunikativa sida är samarbete en naturlig del av din vardag.

Varför SOS Barnbyar?

Om du likt oss brinner för barns rättigheter och vill vara med och bidra är SOS Barnbyar troligtvis rätt arbetsplats för dig. För oss är det viktigt att du som kollega känner dig trygg i våra värderingar – Nytänkande, Möjliggörare och Effektskapande. Med det menar vi att vi tänker utanför boxen, går från ord till handling, och skapar största möjliga effekt för att nå vår målbild – att säkerställa att så många barn, unga vuxna och familjer som möjligt i utsatta situationer i Sverige och internationellt, är självförsörjande, utbildade och integrerade i det lokala samhället.

Anonymiserad ansökningsprocess
Mångfald är ett självklart och naturligt inslag i vår verksamhet och vår rekryteringsprocess genomsyras av det arbetet. Därav kommer Capasearch, som vi samarbetar med i denna rekrytering, att presentera alla kandidater helt anonymiserat till oss– utan namn, kön eller ålder.

Frågor besvaras av rekryteringskonsulterna lina.svensson@capasearch.se och sofia.magnusson@capasearch.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning på sex månader. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!


Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Driftansvarig, SOS barnbyar

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Nordic Finance

Head of IT, Nordic Finance

Nordic Finance är branschledande inom företagsfinansiering i Sverige och utmanar de traditionella bankerna genom ett innovativt och modernt sätt lösa leasingfinansiering. Nordic Finance fokusera på flexibilitet, snabbhet och att tar hänsyn till varje kunds unika förutsättning.

Läs mer
Familjens jurist

Kontorschef Helsingborg, Familjens jurist

Familjens Jurist söker resultat- och affärsorienterad Kontorschef i Helsingborg. Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå med cirka 400 medarbetare. Med sin

Läs mer
Testfreaks

Project Manager Content Operations, Testfreaks

TestFreaks is a leading B2B provider of solutions for Ratings & Reviews, Questions & Answers, Business Insight and Market Intelligence. We work with international m

Läs mer