ARBETSORT

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

HR-specialist, Jag Personlig Assistans

Jag Personlig Assistans

Entusiasmerande HR-specialist med bredd sökes till värderingsstyrd organisation!

 

Är du en HR-profil med ledarerfarenhet som vill arbeta i en organisation som brinner för alla människors lika värde och möjlighet att kunna leva sitt bästa liv med hjälp av en assistans i världsklass?

Om rollen

JAG Personlig Assistans är ett tydligt värderingsstyrt bolag som kan personlig assistans. Vi söker nu dig som vill bli en del av en nystartad HR-avdelning med uppdraget att stötta arbetsledare i personalfrågor och jobba med employer branding för att bidra till att göra JAG Personlig Assistans till en ännu mer attraktiv och lockande arbetsgivare.

Om dig

Du har hunnit arbeta ett eller ett par år efter din examen med inriktning mot personalfrågor. Mest troligt har du antingen varit en del av en HR-avdelning, där du fått jobba brett, eller erfarenhet från roller som team-eller arbetsledare där din roll har varit att aktivt coacha ditt team till framgång.

Du är en driven och ambitiös person med en entusiasm som smittar av sig och du längtar efter att vara med och forma något nytt från grunden. Du är trygg i dig själv och lockas mer av en dynamiks miljö, där du är med och formar din fortsatta utveckling, än en plats där varje dag är den andra lik. 

Kompetenskrav

Du har erfarenhet av rehabärenden, arbetsmiljöarbete, att hålla utbildningar, employer branding arbete och/eller arbete med digitalisering inom HR.  

Det är meriterande om du har en akademisk utbildning, gärna inom HR, och erfarenhet av att delta i fackliga förhandlingar och/eller arbete kopplat till arbetsrätt. Om du dessutom har någon form av erfarenhet av, eller förståelse för, arbetet som personlig assistent är det en stor fördel.

JAG Personlig Assistans erbjuder dig: 

  • Ett stimulerande arbete i en ideell organisation med stark värdegrund. 
  • Möjlighet att stötta JAGs uppdragsgivare att få personlig assistans i världsklass.  
  • Att ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans bygger och utvecklar bolagets arbetsledarstöd.  
  • Att arbeta på kontoret i centrala Stockholm eller på distans från en annan del av landet. 

JAG Personlig Assistans är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Organisationen var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992. Bolagets har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans genom bolaget. I övrigt erbjuds goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag. Som anställd hos JAG Personlig Assistans gör du skillnad varje dag! Läs mer om oss på www.jag.se.

Är du intresserad?

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Capasearch. Kontakta rekryteringskonsult linn.wiessner@capasearch.se, 072-353 02 15 om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

HR-specialist, Jag Personlig Assistans

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

-

EVP HR, Dustin

Dustin is seeking an Executive Vice President of HR to lead the transformation of the company from multiple entities into a harmonized culture with a unified business plan. As the driving force behind this transformation, you will be responsible..

Läs mer
Solkompaniet

Utvecklingschef Mark - Solparker, Solkompaniet

Som Utvecklingschef för affärsområde Mark kommer du att vara en del av att leda, driva och bygga upp expertteamet, som är ett av tre team i affärsområdet. Du ingår i ledningsgruppen för Mark och rapporterar direkt till affärsområdeschef.

Läs mer
Embracer Group

Tax Manager, Embracer Group

Embracer group växer och söker nu en Tax Manager med bred erfarenhet inom internationell företagsbeskattning. Mot bakgrund av koncernens decentraliserade modell ligger fokus i rollen på att skapa och bibehålla relationer med CFO på respektive bolag, vilka är utspridda i koncernens alla olika länder

Läs mer