ARBETSORT

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Sara Heimer

sara.heimer@capasearch.se

Projektledare, JAG Personlig Assistans

Jag Personlig Assistans

Om bolaget

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992. Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.

Beskrivning av rollen

Du har gedigen kunskap inom projektledning i digitaliseringsprocesser men även i annan förändringsledning. Du förstår och hanterar komplexa samband och är en fena på att kommunicera både i projektverktyg och muntligt med projektmedlemmar. Vi vill tillsammans med dig lära oss att arbeta agilt på ett sätt som passar just vår organisation.

Vi erbjuder dig:

  • Ett stimulerande arbete i en ideell organisation med stark värdegrund.
  • Möjlighet att stötta JAGs uppdragsgivare att få personlig assistans i världsklass.
  • Att ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans bygger och utvecklar vårt förändringskontor.
  • Att arbeta på vårt kontor i centrala Stockholm eller på distans från en annan del av landet.

Det är meriterande om du har:

·      Erfarenhet av personlig assistans

·      Erfarenhet av arbete inom ideell sektor

·      Projektledarcertifiering, exempelvis IMPA eller PMI

·      Erfarenhet av att skriva business case och arbeta med ROI

·      Kunskaper om UX-design

Krav på erfarenhet

·      Ha akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, personal, IT eller motsvarande.

·      Vara van vid att leda projekt enligt relevanta projektmetoder (både traditionella och agila).

·      Ha viss teknisk kompetens och erfarenhet av att kravställa mot IT.

·      Kunna bedöma om ett projekt är genomförbart utifrån affärsnytta och risker samt kunna prioritera inom och mellan projekt i förhållande till verksamhetens övergripande mål.

·      Kunna säkerställa att varje projektmedlem förstår sin roll och sitt ansvar.

·      Ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992. Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Capasearch. Kontakta rekryteringskonsult Sara.heimer@capasearch.se, 072-234 53 19 om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Projektledare, JAG Personlig Assistans

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Embracer Group

Group Accountant, Embracer Group

Embracer Group söker nu ytterligare en person till finansteamet i Karlstad. Teamet är indelat i tre ben; financial control, business control och onboarding där du kommer ingå i financial control delen.

Läs mer
IVC Evidensia

Business Developer, IVC Evidensia

Vill du arbeta i ett av Sveriges snabbast växande bolag? IVC Evidensia är Europas ledande leverantör av veterinärvård baserad i 20 länder. Bolagets ambition är att tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vara Europas mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Läs mer
Capasearch

Search Consultant, Capasearch

Just nu växer vi och vill utvecklas tillsammans med andra affärsdrivna, nyfikna och härliga människor som precis som vi alltid gör det lilla extra värdeskapande för kunder och kandidater. Vi är ute efter dig som vill vara i en roll där både ditt skarpa affärssinne och dina sociala förmågor kommer till sin rätt!

Läs mer