ARBETSORT

ARBETSTID

VARAKTIGHET

KONTAKTPERSONER

Sara Heimer

sara.heimer@capasearch.se

Projektledare, JAG Personlig Assistans

Jag Personlig Assistans

Om bolaget

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992. Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.

Beskrivning av rollen

Du har gedigen kunskap inom projektledning i digitaliseringsprocesser men även i annan förändringsledning. Du förstår och hanterar komplexa samband och är en fena på att kommunicera både i projektverktyg och muntligt med projektmedlemmar. Vi vill tillsammans med dig lära oss att arbeta agilt på ett sätt som passar just vår organisation.

Det är meriterande om du har:

·      Erfarenhet av personlig assistans

·      Erfarenhet av arbete inom ideell        sektor

·      Projektledarcertifiering, exempelvis        IMPA eller PMI

·      Erfarenhet av att skriva business        case och arbeta med ROI

·      Kunskaper om UX-design

Krav på erfarenhet

·      Ha akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, personal, IT eller motsvarande.

·      Vara van vid att leda projekt enligt relevanta projektmetoder (både traditionella och agila).

·      Ha viss teknisk kompetens och erfarenhet av att kravställa mot IT.

·      Kunna bedöma om ett projekt är genomförbart utifrån affärsnytta och risker samt kunna prioritera inom och mellan        projekt i förhållande till verksamhetens övergripande mål.

·      Kunna säkerställa att varje projektmedlem förstår sin roll och sitt ansvar.

·      Ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig:

·      Ett stimulerande arbete i en ideell organisation med stark värdegrund.

·      Möjlighet att stötta JAGs uppdragsgivare att få personlig assistans i världsklass.  

·      Att ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans bygger och utvecklar vårt förändringskontor.  

·      Att arbeta på vårt kontor i centrala Stockholm eller på distans från en annan del av landet.

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992. Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på


Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Capasearch. Kontakta rekryteringskonsult

Sara.heimer@capasearch.se, 072-234 53 19 om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Projektledare, JAG Personlig Assistans

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

SOS barnbyar

Driftansvarig, SOS barnbyar

SOS Barnbyar arbetar världen över för alla barns rätt till en trygg uppväxt. Som medarbetare hos oss är du med och förändrar liv. SOS Barnbyar Sverige har idag ca 60 anställda. Som en del i en global federation bedriver SOS Barnbyar arbete i 136 länder i nära samarbete med myndigheter, lokalsamhälle och partners. SOS Barnbyar är en av världens största barnrättsorganisationer och med utgångspunkt i FN:s Barnkonvention och UN Guidelines for the Alternative Care of Children söker vi ständigt nya och innovativa lösningar för att säkra fler barns framtid. Vi ger barn och unga förutsättningar att forma sitt liv och bidra till en hållbar framtid för sig själva och sina samhällen. Vi arbetar förebyggande för att familjer inte ska splittras och vi ger barn utan omsorg en ny familj. Genom samarbeten med lokala aktörer ges barn tillgång till utbildning och hälsovård och vi påverkar beslutsfattare att sätta barnets bästa i fokus. Vårt mål är att inget barn växer upp ensamt utan med nära relationer så att de kan bli sitt starkaste jag.

Läs mer
SOS barnbyar

Webbansvarig, SOS barnbyar

SOS Barnbyar arbetar världen över för alla barns rätt till en trygg uppväxt. Som medarbetare hos oss är du med och förändrar liv. SOS Barnbyar Sverige har idag ca 60 anställda. Som en del i en global federation bedriver SOS Barnbyar arbete i 136 länder i nära samarbete med myndigheter, lokalsamhälle och partners.

Läs mer
OXX AB

Head of Marketing, OXX AB

Oxx is a fund manager based in London and Stockholm which invests in Europe’s most promising B2B SaaS companies. Founded in 2017, we now have a team of twelve and have invested in ten exciting and fast-growing companies.

Läs mer