ARBETSORT

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

KONTAKTPERSONER

Projektledare, SOS Barnbyar

Vi har kommit långt i rekryteringsprocessen "Projektledare för SOS Barnbyar" och har därmed valt att pausa denna process.

Om bolaget

SOS Barnbyar arbetar världen över för alla barns rätt till en trygg uppväxt. Som medarbetare hos oss är du med och förändrar liv. SOS Barnbyar Sverige har idag ca 60 anställda. Som en del i en global federation bedriver SOS Barnbyar arbete i 136 länder i nära samarbete med myndigheter, lokalsamhälle och partners. SOS Barnbyar är en av världens största barnrättsorganisationer och med utgångspunkt i FN:s Barnkonvention och UN Guidelines for the Alternative Care of Children söker vi ständigt nya och innovativa lösningar för att säkra fler barns framtid.

Vi ger barn och unga förutsättningar att forma sitt liv och bidra till en hållbar framtid för sig själva och sina samhällen. Vi arbetar förebyggande för att familjer inte ska splittras och vi ger barn utan omsorg en ny familj. Genom samarbeten med lokala aktörer ges barn tillgång till utbildning och hälsovård och vi påverkar beslutsfattare att sätta barnets bästa i fokus. Vårt mål är att inget barn växer upp ensamt utan med nära relationer så att de kan bli sitt starkaste jag.

Rollbeskrivning

Vi söker nu en projektledare till marknadsteamet som brinner för att vara med och bygga SOS Barnbyars varumärke. Ditt övergripande ansvar kommer vara att driva, planera och följa upp aktiviteter och kampanjer med stort fokus på varumärke och insamling. I rollen ansvarar du över budget, tidsplaner och interna resurser samt att kravställa mot externa byråer. Arbetet ställer krav på din strategiska såväl som din operativa förmåga.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Att tillsammans med marknads- och kommunikationschef ta fram en årlig marknadsstrategi tillsammans med byrå.
 • Ansvarig för att marknadsplanen underhålls, uppdateras och kommuniceras.
 • Synka köpt media med kommunikation i egna kanaler.
 • Att tillsammans med marknads- och kommunikationschef ansvara för
 • prioritering och uppföljning av budget.
 • Varumärkeskommunikation och varumärkesundersökningar.
 • Kampanjer/koncept.
 • Baskommunikation/always on.
 • Medieansvarig.
 • PR-aktivering, ambassadörer & influencers.

Som person är du en social och prestigelös energiskapare. Du är strukturerad och driven med en god förmåga att vara lösningsorienterad. Arbetet kommer ske självständigt vilket kräver att du är initiativtagande, driven och kreativ.

Rollen som projektledare är lokaliserad på kontoret i Stockholm och rapporterar till Marknads- och kommunikationschef.

Kompetenskrav

 • Annons SOS Barnbyar Projektledare.docxAkademisk utbildning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet inom marknadsföring.
 • Minst 3 års erfarenhet av att ha arbetet på en marknadsavdelning eller reklambyrå.
 • Varumärkesstrategi.
 • Erfarenhet av att ha jobbat B2C.
 • Stor vana av att agera uppdragsgivare externt, till reklambyrå och till
 • mediebyrå.
 • Erfarenhet av att driva stora kampanjer och jobba med varumärkesstrategier.
 • Vass projektledare.

Är du intresserad?

Frågor besvaras av rekryteringskonsulterna Lina Svensson lina.svensson@capasearch.se, 073-053 78 21 och Julia Holmén julia.holmen@capasearch.se, 070-758 16 87.

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Projektledare, SOS Barnbyar

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Embracer Group

Tax Manager, Embracer Group

Embracer group växer och söker nu en Tax Manager med bred erfarenhet inom internationell företagsbeskattning. Mot bakgrund av koncernens decentraliserade modell ligger fokus i rollen på att skapa och bibehålla relationer med CFO på respektive bolag, vilka är utspridda i koncernens alla olika länder

Läs mer
Embracer Group

HR-ansvarig, Embracer Group

Rollen är första HR-funktionen in i bolaget med uppdraget att ta ett helhetsgrepp om HR på moderbolaget med fokus på att upprätta struktur, rutiner och processer för HR-området.

Läs mer
Momentum Software Group AB

Säljare Energi, Momentum Software Group AB

Är du en erfaren och stark säljare som vet hur du bygger förtroende och långsiktiga relationer? Är du dessutom nyfiken på att söka nya utmaningar i ett SaaS-bolag med fokus på fastighet? Då kan den här rollen vara helt rätt för dig.

Läs mer