ARBETSORT

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Search Consultant, Capasearch

Capasearch

Om oss:

Just nu växer vi och vill utvecklas tillsammans med andra affärsdrivna, nyfikna och härliga människor som precis som vi alltid gör det lilla extra värdeskapande för kunder och kandidater. Vi är ute efter dig som vill vara i en roll där både ditt skarpa affärssinne och dina sociala förmågor kommer till sin rätt!

Vill du vara del av ett bolag som låter ledorden ”hjärta & performance” genomsyra allt? Då har du hittat rätt! Vi på Capasearch är ett entreprenöriellt bolag i tillväxt och nu vill vi hitta fler stjärnor till vårt team!

Om rollen:

För att lyckas krävs att du både är nyfiken på människor, gillar att hitta lösningar och har ett driv att vilja förstå våra kunders affärer. Du gillar att jobba i team mot ambitiösa mål och du drivs av att utveckla dig själv, dina kollegor och det bolag du arbetar för.

I varje uppdrag jobbar du i team med en seniorkonsult och tillsammans ansvarar ni för leveransen hela vägen. Rollen ställer därför höga krav på dig och din förmåga att snabbt kunna sätta dig in i och förstå vad våra kunder och deras organisationer behöver i varje unik rekrytering. Du kommer kartlägga branscher, företag och identifiera relevanta profiler för att kunna matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. 

Om dig:

Du representerar våra kunder och har den första kontakten med våra kandidater redan från dag ett. Därför tror vi att du behöver vara både inlyssnande, snabbtänkt och flexibel för att trivas i rollen. Du drivs av hög servicekänsla och förstår vikten av att alltid sätta våra kandidater och kunder i fokus.

Du är nyfiken, prestigelös och gillar att jobba i ett högt tempo med snabba växlingar samtidigt som du förstår vikten av att sätta upp en struktur i din flexibla vardag. Du trivs i att arbeta självständigt men förstår att teamet tillsammans alltid presterar bäst. Du tycker om att ständigt lära dig nya saker och vill gärna dela med dig av din kunskap till andra. Du går i gång på att få vara en del av det lilla sammanhanget men vill vara med och bygga ett bolag för att få det att växa. För den som vill och tar plats finns alltid möjligheter att utvecklas.

Kompetenskrav:

  • Akademisk utbildning, gärna inom ekonomi eller liknande. 

Meriterande men inte ett krav:

  • Tidigare arbete med search/rekrytering i någon form. 

Välkommen att höra av dig! Hoppas vi snart ses över en kaffe hos oss. Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna linn.wiessner@capasearch.se, 0723530215.

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Search Consultant, Capasearch

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Nordic Finance

Head of IT, Nordic Finance

Nordic Finance är branschledande inom företagsfinansiering i Sverige och utmanar de traditionella bankerna genom ett innovativt och modernt sätt lösa leasingfinansiering. Nordic Finance fokusera på flexibilitet, snabbhet och att tar hänsyn till varje kunds unika förutsättning.

Läs mer
Familjens jurist

Kontorschef Helsingborg, Familjens jurist

Familjens Jurist söker resultat- och affärsorienterad Kontorschef i Helsingborg. Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå med cirka 400 medarbetare. Med sin

Läs mer
Testfreaks

Project Manager Content Operations, Testfreaks

TestFreaks is a leading B2B provider of solutions for Ratings & Reviews, Questions & Answers, Business Insight and Market Intelligence. We work with international m

Läs mer