ARBETSORT

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

KONTAKTPERSONER

Search Consultant, Capasearch

Capasearch

Om oss:

Just nu växer vi och vill utvecklas tillsammans med andra affärsdrivna, nyfikna och härliga människor som precis som vi alltid gör det lilla extra värdeskapande för kunder och kandidater. Vi är ute efter dig som vill vara i en roll där både ditt skarpa affärssinne och dina sociala förmågor kommer till sin rätt!

Vill du vara del av ett bolag som låter ledorden ”hjärta & performance” genomsyra allt? Då har du hittat rätt! Vi på Capasearch är ett entreprenöriellt bolag i tillväxt och nu vill vi hitta fler stjärnor till vårt team!

Om rollen:

För att lyckas krävs att du både är nyfiken på människor, gillar att hitta lösningar och har ett driv att vilja förstå våra kunders affärer. Du gillar att jobba i team mot ambitiösa mål och du drivs av att utveckla dig själv, dina kollegor och det bolag du arbetar för.

I varje uppdrag jobbar du i team med en seniorkonsult och tillsammans ansvarar ni för leveransen hela vägen. Rollen ställer därför höga krav på dig och din förmåga att snabbt kunna sätta dig in i och förstå vad våra kunder och deras organisationer behöver i varje unik rekrytering. Du kommer kartlägga branscher, företag och identifiera relevanta profiler för att kunna matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. 

Om dig:

Du representerar våra kunder och har den första kontakten med våra kandidater redan från dag ett. Därför tror vi att du behöver vara både inlyssnande, snabbtänkt och flexibel för att trivas i rollen. Du drivs av hög servicekänsla och förstår vikten av att alltid sätta våra kandidater och kunder i fokus.

Du är nyfiken, prestigelös och gillar att jobba i ett högt tempo med snabba växlingar samtidigt som du förstår vikten av att sätta upp en struktur i din flexibla vardag. Du trivs i att arbeta självständigt men förstår att teamet tillsammans alltid presterar bäst. Du tycker om att ständigt lära dig nya saker och vill gärna dela med dig av din kunskap till andra. Du går i gång på att få vara en del av det lilla sammanhanget men vill vara med och bygga ett bolag för att få det att växa. För den som vill och tar plats finns alltid möjligheter att utvecklas.

Kompetenskrav:

  • Akademisk utbildning, gärna inom ekonomi eller liknande. 

Meriterande men inte ett krav:

  • Tidigare arbete med search/rekrytering i någon form. 

Välkommen att höra av dig! Hoppas vi snart ses över en kaffe hos oss. Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna linn.wiessner@capasearch.se, 0723530215.

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Search Consultant, Capasearch

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Embracer Group

Tax Manager, Embracer Group

Embracer group växer och söker nu en Tax Manager med bred erfarenhet inom internationell företagsbeskattning. Mot bakgrund av koncernens decentraliserade modell ligger fokus i rollen på att skapa och bibehålla relationer med CFO på respektive bolag, vilka är utspridda i koncernens alla olika länder

Läs mer
Embracer Group

HR-ansvarig, Embracer Group

Rollen är första HR-funktionen in i bolaget med uppdraget att ta ett helhetsgrepp om HR på moderbolaget med fokus på att upprätta struktur, rutiner och processer för HR-området.

Läs mer
Momentum Software Group AB

Säljare Energi, Momentum Software Group AB

Är du en erfaren och stark säljare som vet hur du bygger förtroende och långsiktiga relationer? Är du dessutom nyfiken på att söka nya utmaningar i ett SaaS-bolag med fokus på fastighet? Då kan den här rollen vara helt rätt för dig.

Läs mer