ARBETSORT

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

KONTAKTPERSONER

Search Consultant, Capasearch

Capasearch

Om oss:

Just nu växer vi och vill utvecklas tillsammans med andra affärsdrivna, nyfikna och härliga människor som precis som vi alltid gör det lilla extra värdeskapande för kunder och kandidater. Vi är ute efter dig som vill vara i en roll där både ditt skarpa affärssinne och dina sociala förmågor kommer till sin rätt!

Vill du vara del av ett bolag som låter ledorden ”hjärta & performance” genomsyra allt? Då har du hittat rätt! Vi på Capasearch är ett entreprenöriellt bolag i tillväxt och nu vill vi hitta fler stjärnor till vårt team!

Om rollen:

För att lyckas krävs att du både är nyfiken på människor, gillar att hitta lösningar och har ett driv att vilja förstå våra kunders affärer. Du gillar att jobba i team mot ambitiösa mål och du drivs av att utveckla dig själv, dina kollegor och det bolag du arbetar för.

I varje uppdrag jobbar du i team med en seniorkonsult och tillsammans ansvarar ni för leveransen hela vägen. Rollen ställer därför höga krav på dig och din förmåga att snabbt kunna sätta dig in i och förstå vad våra kunder och deras organisationer behöver i varje unik rekrytering. Du kommer kartlägga branscher, företag och identifiera relevanta profiler för att kunna matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. 

Om dig:

Du representerar våra kunder och har den första kontakten med våra kandidater redan från dag ett. Därför tror vi att du behöver vara både inlyssnande, snabbtänkt och flexibel för att trivas i rollen. Du drivs av hög servicekänsla och förstår vikten av att alltid sätta våra kandidater och kunder i fokus.

Du är nyfiken, prestigelös och gillar att jobba i ett högt tempo med snabba växlingar samtidigt som du förstår vikten av att sätta upp en struktur i din flexibla vardag. Du trivs i att arbeta självständigt men förstår att teamet tillsammans alltid presterar bäst. Du tycker om att ständigt lära dig nya saker och vill gärna dela med dig av din kunskap till andra. Du går i gång på att få vara en del av det lilla sammanhanget men vill vara med och bygga ett bolag för att få det att växa. För den som vill och tar plats finns alltid möjligheter att utvecklas.

Kompetenskrav:

  • Akademisk utbildning, gärna inom ekonomi eller liknande. 

Meriterande men inte ett krav:

  • Tidigare arbete med search/rekrytering i någon form. 

Välkommen att höra av dig! Hoppas vi snart ses över en kaffe hos oss. Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna linn.wiessner@capasearch.se, 0723530215.

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Search Consultant, Capasearch

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

SOS barnbyar

Driftansvarig, SOS barnbyar

SOS Barnbyar arbetar världen över för alla barns rätt till en trygg uppväxt. Som medarbetare hos oss är du med och förändrar liv. SOS Barnbyar Sverige har idag ca 60 anställda. Som en del i en global federation bedriver SOS Barnbyar arbete i 136 länder i nära samarbete med myndigheter, lokalsamhälle och partners. SOS Barnbyar är en av världens största barnrättsorganisationer och med utgångspunkt i FN:s Barnkonvention och UN Guidelines for the Alternative Care of Children söker vi ständigt nya och innovativa lösningar för att säkra fler barns framtid. Vi ger barn och unga förutsättningar att forma sitt liv och bidra till en hållbar framtid för sig själva och sina samhällen. Vi arbetar förebyggande för att familjer inte ska splittras och vi ger barn utan omsorg en ny familj. Genom samarbeten med lokala aktörer ges barn tillgång till utbildning och hälsovård och vi påverkar beslutsfattare att sätta barnets bästa i fokus. Vårt mål är att inget barn växer upp ensamt utan med nära relationer så att de kan bli sitt starkaste jag.

Läs mer
SOS barnbyar

Webbansvarig, SOS barnbyar

SOS Barnbyar arbetar världen över för alla barns rätt till en trygg uppväxt. Som medarbetare hos oss är du med och förändrar liv. SOS Barnbyar Sverige har idag ca 60 anställda. Som en del i en global federation bedriver SOS Barnbyar arbete i 136 länder i nära samarbete med myndigheter, lokalsamhälle och partners.

Läs mer
OXX AB

Head of Marketing, OXX AB

Oxx is a fund manager based in London and Stockholm which invests in Europe’s most promising B2B SaaS companies. Founded in 2017, we now have a team of twelve and have invested in ten exciting and fast-growing companies.

Läs mer