ARBETSORT

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Search Consultant, Capasearch

Capasearch

Om oss:

Just nu växer vi och vill utvecklas tillsammans med andra affärsdrivna, nyfikna och härliga människor som precis som vi alltid gör det lilla extra värdeskapande för kunder och kandidater. Vi är ute efter dig som vill vara i en roll där både ditt skarpa affärssinne och dina sociala förmågor kommer till sin rätt!

Vill du vara del av ett bolag som låter ledorden ”hjärta & performance” genomsyra allt? Då har du hittat rätt! Vi på Capasearch är ett entreprenöriellt bolag i tillväxt och nu vill vi hitta fler stjärnor till vårt team!

Om rollen:

I varje rekryteringsuppdrag hos oss jobbar du i team med minst en senior konsult och tillsammans ansvarar ni för leveransen i uppdraget hela vägen från startmöte hos kund till signad kandidat. Rollen ställer därför höga krav på dig och din förmåga att snabbt kunna sätta dig in i och förstå vad våra kunder och deras organisationer behöver i varje unik rekrytering. Du kommer i rollen som Search Consultant kartlägga branscher och företag samt identifiera relevanta profiler för att kunna matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. 

Du representerar våra kunder och har den första kontakten med våra kandidater. Därför tror vi att du behöver vara både inlyssnande, snabbtänkt och flexibel för att trivas i rollen. Du drivs av hög servicekänsla och förstår vikten av att alltid sätta våra kandidater och kunder i fokus.

Om dig:

För att lyckas i rollen som Search Consultant hos oss krävs att du  är nyfiken på människor, gillar att hitta lösningar och har ett driv och intresse av att vilja förstå våra kunders affärer. Du gillar att jobba i team mot ambitiösa mål och du triggas av att utveckla dig själv, dina kollegor och det bolag du arbetar för.

Som person är du nyfiken, prestigelös och gillar att jobba i ett högt tempo med snabba växlingar samtidigt som du förstår vikten av att sätta upp en struktur i din flexibla vardag. Du trivs i att arbeta självständigt men förstår att teamet tillsammans alltid presterar bäst. Du tycker om att ständigt lära dig nya saker och vill gärna dela med dig av din kunskap till andra. Du går i gång på att få vara en del av det lilla entreprenöriella sammanhanget och vill vara med och bygga ett bolag för att få det att växa. För den som vill och också vågar ta plats finns alltid möjligheter att utvecklas.

Kompetenskrav:

  • Akademisk utbildning, gärna inom ekonomi eller liknande. 

Meriterande men inte ett krav:

  • Tidigare arbete med search/rekrytering i någon form. 

Välkommen att höra av dig! Hoppas vi snart ses över en kaffe hos oss. Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna lina.svensson@capasearch.se, 0730537821.

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Search Consultant, Capasearch

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Embracer Group

Group Accountant, Embracer Group

Embracer Group söker nu ytterligare en person till finansteamet i Karlstad. Teamet är indelat i tre ben; financial control, business control och onboarding där du kommer ingå i financial control delen.

Läs mer
IVC Evidensia

Business Developer, IVC Evidensia

Vill du arbeta i ett av Sveriges snabbast växande bolag? IVC Evidensia är Europas ledande leverantör av veterinärvård baserad i 20 länder. Bolagets ambition är att tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vara Europas mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Läs mer
Capasearch

Search Consultant, Capasearch

Just nu växer vi och vill utvecklas tillsammans med andra affärsdrivna, nyfikna och härliga människor som precis som vi alltid gör det lilla extra värdeskapande för kunder och kandidater. Vi är ute efter dig som vill vara i en roll där både ditt skarpa affärssinne och dina sociala förmågor kommer till sin rätt!

Läs mer