ARBETSORT

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

KONTAKTPERSONER

Webbansvarig, SOS barnbyar

SOS barnbyar

Vi söker nu en Webbansvarig som är en lika bekväm kravställare som projektledare. I rollen kommer du agera produktägare för webben och ha ett övergripande ansvar för funktionalitet, innehåll, viss utveckling och förbättring av webbplatsen. Du kommer att testa, utveckla och analysera nya funktioner tillsammans med utvecklare och sätta upp arbetssätt som skapar en bättre upplevelse och konvertering. Du behöver ha en förståelse för och erfarenhet av att kravställa på såväl utveckling som innehållsstrategi.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Strategiskt arbeta med hemsidans utveckling baserat på data, SEO/SEM och konvertering mot uppsatta mål.
  • Proaktivt hitta och implementera nya sätt att förbättra användarupplevelse och öka insamling på hemsidan.
  • Koordinera projektinsatser och kommunicera med intressenter.
  • Vara drivande i förändringar och förbättringar av webben.
  • Huvudansvarig för innehåll på webben. Se till att kampanjer och information är uppdaterat.
  • Agera kravställare internt och externt mot byråer samt löpande utveckling och förvaltning.
  •  Hålla koll på trender inom webbutveckling.

Webbansvarig är en omarbetad roll som kommer ingå i marknadsavdelningen. Arbetet är självständigt men kommer att ske i nära kontakt med digital marknadsföring, analytiker, förvaltare inom vår AU&Tech enhet samt viss extern webbutveckling.

Rollen som Webbansvarig är lokaliserad på vårt kontor i Stockholm och rapporterar till vår Marknads- och kommunikationschef.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning alternativt relevant YH- utbildning och några års erfarenhet av arbetet som webbansvarig. Du har tidigare kravställt på webbutveckling och har ett öga för färg och form samt erfarenhet av UX/UI, en hög digital kompetens och tidigare erfarenhet av arbete i Wordpress eller annat CMS.

Som person är du ambitiös och handlingskraftig. Du tar tag i saker och har en förmåga att arbeta självständigt men är samtidigt en prestigelös lagspelare. Genom din relationsskapande och kommunikativa sida är nätverkande en naturlig del av din vardag. Du bör också, likt oss, gilla att arbeta värderingsdrivet.


Varför SOS Barnbyar?
Om du likt oss brinner för barns rättigheter och vill vara med och bidra är SOS Barnbyar troligtvis rätt arbetsplats för dig. För oss är det viktigt att du som kollega känner dig trygg i våra värderingar – Nytänkande, Möjliggörare och Effektskapande. Med det menar vi att vi tänker utanför boxen, går från ord till handling, och skapar största möjliga effekt för att nå vår målbild – att säkerställa att så många barn, unga vuxna och familjer som möjligt i utsatta situationer i Sverige och internationellt, är självförsörjande, utbildade och integrerade i det lokala samhället.

Anonymiserad ansökningsprocess
Mångfald är ett självklart och naturligt inslag i vår verksamhet och vår rekryteringsprocess genomsyras av det arbetet. Därav kommer Capasearch, som vi samarbetar med i denna rekrytering, att presentera alla kandidater helt anonymiserat till oss– utan namn, kön eller ålder.

Frågor besvaras av rekryteringskonsulterna Lina Svensson
lina.svensson@capasearch.se eller Julia Holmén julia.holmen@capasearch.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning på sex månader. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Webbansvarig, SOS barnbyar

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

SOS barnbyar

Driftansvarig, SOS barnbyar

SOS Barnbyar arbetar världen över för alla barns rätt till en trygg uppväxt. Som medarbetare hos oss är du med och förändrar liv. SOS Barnbyar Sverige har idag ca 60 anställda. Som en del i en global federation bedriver SOS Barnbyar arbete i 136 länder i nära samarbete med myndigheter, lokalsamhälle och partners. SOS Barnbyar är en av världens största barnrättsorganisationer och med utgångspunkt i FN:s Barnkonvention och UN Guidelines for the Alternative Care of Children söker vi ständigt nya och innovativa lösningar för att säkra fler barns framtid. Vi ger barn och unga förutsättningar att forma sitt liv och bidra till en hållbar framtid för sig själva och sina samhällen. Vi arbetar förebyggande för att familjer inte ska splittras och vi ger barn utan omsorg en ny familj. Genom samarbeten med lokala aktörer ges barn tillgång till utbildning och hälsovård och vi påverkar beslutsfattare att sätta barnets bästa i fokus. Vårt mål är att inget barn växer upp ensamt utan med nära relationer så att de kan bli sitt starkaste jag.

Läs mer
SOS barnbyar

Webbansvarig, SOS barnbyar

SOS Barnbyar arbetar världen över för alla barns rätt till en trygg uppväxt. Som medarbetare hos oss är du med och förändrar liv. SOS Barnbyar Sverige har idag ca 60 anställda. Som en del i en global federation bedriver SOS Barnbyar arbete i 136 länder i nära samarbete med myndigheter, lokalsamhälle och partners.

Läs mer
OXX AB

Head of Marketing, OXX AB

Oxx is a fund manager based in London and Stockholm which invests in Europe’s most promising B2B SaaS companies. Founded in 2017, we now have a team of twelve and have invested in ten exciting and fast-growing companies.

Läs mer