Lina

Wijk

Sr Executive Search Consultant

Mer om

Lina

Två av mina drivkrafter är utveckling och förbättring. Jag får puls av att se människor kliva in i nya utmaningar och att se bolag ta nya innovativa steg på oprövad mark. Att våga se utanför det givna eller ”garanterade” är så mycket mer spännande – och det är därför jag älskar det här jobbet.

Under mina år på Bonnier hade jag förmånen att få arbeta tvärfunktionellt, både inom och utanför Bonniersfären, med flera av våra stora varumärken. Det har gett mig ett stort nätverk inom många olika branscher och bolag. Jag hade också förmånen att få vara med och starta upp ett produktutvecklingsbolag inom Bonnier Nova, Bonnierförlagens innovationshub. En viktig och lärorik resa som gett mig stor insikt i hur man bygger ett produktbolag, men också allt det underbara och röriga som kommer av en start-up. Dessa erfarenheter gör att jag idag gärna hjälper start-ups eller scale-ups med viktiga nyckelrekryteringar. Jag vet vad som krävs i flexibilitet och förmågor och jag förstår affärens olika faser.

Att kombinera mina erfarenheter, min drivkraft och det nätverk jag genom åren byggt upp känns som en perfekt matchning. Och jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att få göra det på! Capasearch är ett snabbfotat företag som hela tiden strävar efter att bli ännu bättre. Det finns inga fastlåsta ramar eller traditioner, det som driver oss är passionen och excellensen i det vi gör. Och vi ger oss inte förrän vi lyckas. Och det triggar mig. Så varmt välkommen att höra av dig.

Sedan januari 2022 är jag också Strategiskt ansvarig för Marknad och Sälj för Capasearch, med ansvar för den rebranding och nya hemsida som lanserades i juni 2022.

Kompetensområde
  • VD, CFO, styrelse
  • Chefsrekrytering
  • SaaS
  • Marknad, sälj och kommunikation
  • Affärs- och produktutveckling
  • Energi och hållbarhet
  • Ideella organisationer
Har tillsatt medarbetare åt bland annat:

Se fler kollegor

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants