Linn

Wiessner

Search Manager

Mer om

Linn

Nyfikenhet har alltid varit en av mina starkaste drivkrafter som också gjort min väg genom arbetslivet både spännande och varierande. Och det är tack vare den nyfikenheten du hittar mig här på Capasearch!

Den som tittar in på min LinkedIn märker snabbt att jag valt något annat än en spikrak väg framåt i yrkeslivet. De val jag gjort har gett mig en bred erfarenhet från flera olika branscher och roller samtidigt har den gemensamma nämnaren för mina tidigare arbetsplatser har varit engagemanget för uppdraget. För när jag jobbar lägger jag ner hela min själ i det jag gör och därför måste jag jobba med saker som berör på riktigt. 

Sommaren 2018 kände jag mig redo för att hoppa på en ny utmaning vilket slutade med en roll hos Capasearch. För ibland kommer man inte längre än så när man kontaktar ett rekryteringsbolag och tur är ju det! Med ett CV som innehöll chefsroller, marknadskommunikation, organisationsutveckling och gruppmetodik kändes rollen som rekryteringskonsult som klippt och skuren för mig. Och efter flera års teologistudier, ideellt engagemang och närmare 10 år i Svenska kyrkan blev ett start up med både hjärta och professionalism ett välkommet miljöombyte. Så med nyfikenhet och stolthet bestämde jag mig för att dedikera all min energi åt Capasearchs tillväxtresa. 

Jag är övertygad om att det bästa receptet för att forma ett riktigt vasst team är att välja rätt chef på rätt plats och det är just sådana frågor jag får ägna största delen av min tid åt här på Capasearch. Oavsett om det handlar om att leda vårt briljanta searchkonsult-team eller söka efter din nästa medarbetare får jag varje dag möjligheten att bidra till såväl individers som organisationers utveckling. Det är precis sådant som gör att jag kan vila ut på helgen och känna mig både glad och stolt!

Se fler kollegor

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants

Sofia Puchy

Sr Search Consultant