Vår expertkompetens i att rekrytera rollen som Head of Business Control har genom åren skapat framgångsrika resultat för våra kunder. Head of Business Control är en ledande befattning inom företagsstyrning och ansvarar för att övervaka och säkerställa att företagets verksamhet följer strategiska mål och riktlinjer. De leder och samordnar affärsstyrningsfunktionen genom att implementera och övervaka interna kontroller, riskhantering och företagsrapportering. Head of Business Control spelar en central roll i att stödja beslutsfattande genom att tillhandahålla insikter om verksamhetens effektivitet.

Andra kundcase

Familjens jurist

”Capasearch och Familjens Jurist bygger varandras värde och i rekryteringsprocessen är Capasearch en förlängning av oss och en viktig del av vårt varumärke.”

Victoria Thore, CEO, Familjens jurist

Fairpoint Capital

"Vi har använt Capasearch för rekrytering till både ledningsgrupp och styrelse. Processerna har skötts proffsigt och med starkt personligt engagemang från Capasearch-teamet. Vi har varit mycket nöjda med resultaten och kommer med god sannolikhet använda Capasearch för framtida rekryteringar."

Hadar Cars, Fairpoint Capital (TrusTrace, OneiO)

Head of Finance, TrusTrace

"The way the Capasearch team spend time to understand the needs both explicit and implicit is good. I also liked the time spent to understand the culture and softer aspects of the company and I felt that they had a good understanding of what we’re looking for."

Shameek Ghosh, CEO, TrusTrace

Kontakta oss
Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande!
Hoppsan! Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller mejla direkt till info@capacify.se
KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Mattias Ribbing

Läs mer