Vår erfarenhet inom rekrytering innefattar nyckelpositioner som Chief Marketing Officer (CMO), en roll avgörande för att leda företagets marknadsföringsstrategier och varumärkesbyggande. En CMO är essentiell för att analysera marknadstrender och skapa effektiva kampanjer, vilket positionerar företagets varumärke på marknaden. Genom åren har vi framgångsrikt matchat ledande marknadsföringsexperter med företag som siktar på att stärka sin marknadsposition. Vår expertis garanterar att våra kunder får rätt ledarskap för att navigera i framtida utmaningar och möjligheter.

Kaisa, ett svenskgrundat SaaS bolag på en internationell dynamisk resa med mål att generera kundupplevelse i världsklass.

”Vi behöver en CMO som förstår vår SaaS produkt på djupet -och vårt erbjudande. Det måste vara en tydlig ledare som utgör en länk mellan produkt- marknad och sälj” Kaisas VD Daniel Petrell.

Stratsys är ett av Sveriges snabbast växande SaaS-bolag. När de köptes upp av Verdane i oktober 2020 ökade tillväxttakten och därmed också behovet av ny kompetens in i bolaget

"Vi behöver en CMO som förstår vår SaaS produkt på djupet -och vårt erbjudande. Det måste vara en tydlig ledare som utgör en länk mellan produkt- marknad och sälj” Kaisas VD Daniel Petrell.

Andra kundcase

Familjens jurist

”Capasearch och Familjens Jurist bygger varandras värde och i rekryteringsprocessen är Capasearch en förlängning av oss och en viktig del av vårt varumärke.”

Victoria Thore, CEO, Familjens jurist

Fairpoint Capital

"Vi har använt Capasearch för rekrytering till både ledningsgrupp och styrelse. Processerna har skötts proffsigt och med starkt personligt engagemang från Capasearch-teamet. Vi har varit mycket nöjda med resultaten och kommer med god sannolikhet använda Capasearch för framtida rekryteringar."

Hadar Cars, Fairpoint Capital (TrusTrace, OneiO)

Head of Finance, TrusTrace

"The way the Capasearch team spend time to understand the needs both explicit and implicit is good. I also liked the time spent to understand the culture and softer aspects of the company and I felt that they had a good understanding of what we’re looking for."

Shameek Ghosh, CEO, TrusTrace

Kontakta oss
Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande!
Hoppsan! Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller mejla direkt till info@capacify.se
KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Mattias Ribbing

Läs mer