Genom vår expertis i rekrytering för rollen som Chief Information Officer (CIO), är vi väl bekanta med dess kritiska funktion i att styra teknikstrategin inom organisationer. CIO:er leder utformningen och implementeringen av IT-strategier, hanterar teknisk infrastruktur, och garanterar datasäkerheten. Deras förmåga att samarbeta över avdelningsgränser är avgörande för att främja digital innovation och säkerställa att teknologiska verktyg och system stödjer de övergripande affärsmålen och bidrar till verksamhetens långsiktiga framgång.

Andra kundcase

Familjens jurist

”Capasearch och Familjens Jurist bygger varandras värde och i rekryteringsprocessen är Capasearch en förlängning av oss och en viktig del av vårt varumärke.”

Victoria Thore, CEO, Familjens jurist

Fairpoint Capital

"Vi har använt Capasearch för rekrytering till både ledningsgrupp och styrelse. Processerna har skötts proffsigt och med starkt personligt engagemang från Capasearch-teamet. Vi har varit mycket nöjda med resultaten och kommer med god sannolikhet använda Capasearch för framtida rekryteringar."

Hadar Cars, Fairpoint Capital (TrusTrace, OneiO)

Head of Finance, TrusTrace

"The way the Capasearch team spend time to understand the needs both explicit and implicit is good. I also liked the time spent to understand the culture and softer aspects of the company and I felt that they had a good understanding of what we’re looking for."

Shameek Ghosh, CEO, TrusTrace

Kontakta oss
Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande!
Hoppsan! Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller mejla direkt till info@capacify.se
KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Mattias Ribbing

Läs mer