Ditt rekryteringsföretag

Vi på Capasearch arbetar med Executive Search av chefer, mellanchefer och specialister. Vi har olika bakgrund och erfarenheter men gemensamt är att vi brinner för det moderna ledarskapet och de kompetenser som krävs för att leda organisationer i dag och i framtiden.

Vår höga träffsäkerhet beror på att vi arbetar bransch- och rollöverskridande med chefsrekrytering, och alltid med fokus på ledarskapet och potentialen i personen. Det är där vi briljerar. Vår specialistkompetens inom Executive Search gör att vi hela tiden utmanas att ställa rätt frågor och vara nyfikna på både våra kunder och på våra kandidater.

Flexibilitet, nyfikenhet och mod är egenskaper som blir allt viktigare i vår snabbt föränderliga värld. För att hitta och utveckla den typen av egenskaper behöver bolag ledarskap som inkluderar, engagerar och utmanar. Förutom att bidra till rätt kompetenser på rätt plats vill vi även bidra till en ökad rörlighet i arbetslivet som vi tror är bra för både bolag, individer och hela samhället i stort.Vi genomför vårt arbete med lika mycket engagemang och professionalism, som glädje och skratt, och tillsammans som ett team utvecklar vi vårt bolag.

302/120

Roller vi rekryterat till / Kunder
85%
Net Promoter Score

Varför välja oss som rekryteringspartner?

Dedikerat team

Vi är alltid två i våra rekryteringsuppdrag och vi sitter i få parallella uppdrag. Allt för att ge både kund och kandidat engagemang och närvaro.

Bransch och rollöverskridande

Vi är experter på rekrytering – inte på våra kunders respektive branscher. Med större insyn i – och insikt om – många branscher får vi möjlighet att skapa förflyttningar som är positivt för både individer, bolag och på sikt hela samhället.

Snabbfotat och flexibelt

Genom att vara ett mindre rekryteringsföretag har vi möjlighet att vara flexibla, både i vår process och våra upplägg. Vi vill jobba i flexibla partnerskap med våra kunder, men aldrig på bekostnad av kvalitet i leveransen.

Säg hej till dina blivande samarbetspartners

Vi som jobbar på Capasearch har olika bakgrund och erfarenhet, vilket gör att vi kan skräddarsy ett passande team för varje uppdrag. Det vi alla har gemensamt är att vi brinner för vårt jobb och för det moderna ledarskapet, och att det vi gör genomsyras av kompetens och professionalism – allt som oftast med ett leende på läpparna.

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant
0722-34 53 19sara.heimer@capasearch.se

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants
0730-53-78-21

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant
0707-89 50 86sofia.puchy@capasearch.se

Ett urval av våra kunder

Eftersom vår expertis ligger i att hitta rätt person till rätt position, oavsett roll och bransch, har vi förmånen att kunna hjälpa till med rekryteringar inom ett stort antal områden. 

Vill du ha hjälp att hitta din nästa ledare?

Tack så mycket. Vi återkommer inom kort!
Oj, något gick fel. Försök igen eller mejla direkt till info@capasearch.se

Ett långsiktigt samarbete med Solkompaniet

Läs mer om hur vi har stöttat Solkompaniet i ett större antal rekryteringar, där nyckelkompetens behövde tillsättas snabbt i en stark tillväxtfas.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med dig som söker nytt jobb, eller som tror att du kommer vilja röra på dig i framtiden. Genom att finnas med i vårt nätverk kan vi lätt få tag på dig om det dyker upp en tjänst som vi tror skulle passa dig.

Capasearch befinner sig i en stark tillväxtfas, och vi söker titt som tätt nya kollegor till oss. Hör av dig om du är intresserad av att jobba med oss och hjälpa våra kunder att hitta sin nästa ledare.