Charlotte

Mårdh

Co-founder/CEO

Mer om

Charlotte

Det ska kännas i magen och i hjärtat när man hoppar på nya utmaningar. Och just så var det den gången jag lämnade bank, finans och storbolag till förmån för att jobba med search och headhunting i ett litet entreprenöriellt bolag. Det var många år sedan men jag hade exakt samma känsla när vi under våren 2018 bestämde oss för att från grunden starta Capasearch med drivkraften att hjälpa bolag att hitta moderna ledare som skapar energi, engagemang och därmed resultat. 

För mig är det viktigt att jobba i ett bolag som drivs av både hjärta och performance. Jag vill alltid ha energi, vara på väg framåt och på riktigt göra mitt allra yttersta för att skapa värde för kunder, kandidater och medarbetare. En förutsättning för att lyckas med att skapa värde är att ha engagerade medarbetare som mår bra och har roligt på jobbet. Det får man med en öppen kultur där man litar på varandra och känner stolthet.

Enligt mig är nyckeln till en bra rekrytering att jobba långsiktigt och att på riktigt lära känna, förstå och våga utmana kunden för att sätta sig in i vad den verkligen behöver. Både när det gäller tidigare erfarenhet men inte minst när det gäller personlighet och drivkrafter. Utöver detta behöver man bra processer och angreppssätt för att kartlägga marknaden för varje unik kund och roll. Kandidaternas upplevelse av oss som närvarande och personliga är lika viktig som kundens upplevelse av oss. Även här handlar det om att förstå drivkrafter och hur vi på bästa sätt kan hitta det perfekta nästa steget för varje kandidat. För mig tänds en extra gnista när jag jobbar med kunder som delar min bild av både ledarskap och partnerskap.

Kompetensområde
  • VD, CFO och styrelse
  • Chefsrekrytering
  • Bank, finans, försäkring
  • E-handel och retail
  • SaaS
Har tillsatt medarbetare till bland andra

Se fler kollegor

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant

Mattias Ribbing

Senior Executive Search Consultant