Sara

Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant

Mer om

Sara

Under nästan 10 år arbetade jag som jurist på ett par olika bolag. Jag trivdes alltid i min roll som bolagsjurist, och tyckte att det var kul att gå till jobbet, men när jag 2013 bestämde mig för att byta arbete och fick frågan ”Vad brinner du för?” visste jag inte riktigt vad jag skulle svara. Jag tänkte ”Det är ett jobb, det kan man väl inte brinna för? Eller…?”  Jag träffade en rad olika rekryteringsbolag för att jag skulle hitta mitt nya jobb och så plötsligt stod det klart för mig att jag ville arbeta som rekryteringskonsult.  I samma stund som jag gjorde mitt karriärbyte kände jag i magen att jag hade fattat rätt beslut. Idag kan jag på riktigt säga att jag brinner för mitt jobb. Jag älskar att gå till jobbet varje dag eftersom jag, samtidigt som jag får göra det jag drivs av - att hjälpa mina kunder att bli ännu bättre genom att rekrytera rätt människor - själv får verka i den mest fantastiska företagskultur tillsammans med mina härliga energifyllda kollegor. 

Jag är otroligt glad, tacksam och stolt över att jag har haft förmånen att få starta Capasearch. Hos oss skrattar vi och har kul på jobbet. Och tillsammans bygger vi bolaget mot tydliga mål framåt. Jag är övertygad om att den som känner glädje, energi och engagemang på jobbet kommer att prestera på högsta nivå, vilket är det som skapar resultat! Och att skapa resultat är alltid mitt fokus. I varje rekryteringsuppdrag gör jag mitt yttersta för att skapa värde både för dig som kund och kandidat. Det är först då jag känner att jag fullt ut har gått i mål.

Oavsett om du är kund, kandidat, medarbetare eller bara intresserad av att höra mer om oss som bolag vill jag gärna träffa dig i ett personligt möte. Varmt välkommen att kontakta mig!

Citat från kund

"Capasearch är en naturlig samarbetspartner när vi behöver rekrytera erfarna ledare och specialister. Med den branschkompetens Sara och hennes team har överträffar de våra förväntningar vid varje tillfälle vi samarbetar. Vi är mycket nöjda!" - Jessica Eriksson, COO Familjens Jurist

Kompetensområde
  • VD, CFO, Styrelse
  • Chefsrekrytering
  • Ekonomi, juridik och HR
  • Medlemsorganisationer
  • Bygg och fastighet
  • Bank, finans och försäkring
Har tillsatt medarbetare till bland andra

Se fler kollegor

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant

Mattias Ribbing

Senior Executive Search Consultant