Vi hjälper dig genom Executive Search

Vi på Capasearch hjälper dig att rekrytera din nästa ledare eller nyckelperson. Vår erfarenhet gör att vi snabbt sätter oss in i er bransch, ert företag och era utmaningar. När ni väljer att samarbeta med oss, lovar vi att utmana er och ställa de frågor som behövs för att nå framgång tillsammans.

Vilken roll behöver du rekrytera?

Vår erfarenhet av Executive Search och headhunting tillsammans med vårt nätverk gör att vi har möjlighet att ta oss an rekryteringar till ett stort antal roller och branscher. Nedan finner du exempel på några av de roller vi hjälper dig att rekrytera.

SaaS & Tech

I en era där teknologi driver förändring och innovation, är rätt ledarskap kritiskt för att säkerställa att din SaaS- eller tech-verksamhet inte bara håller jämna steg, utan också definierar framtiden.

Energi

Att hitta rätt talanger inom energi- och hållbarhetssektorn är avgörande för att driva framgång och tillväxt i ditt företag. Vi på Capasearch har stöttat flera energibolag med nyckelrekryteringar för tillväxt och förändring.

Finans & Försäkring

Med Capasearch som din partner inom finans och försäkring, säkerställer du att din organisation är väl rustad för att inte bara möta dagens utmaningar utan att också ta ledningen i att forma framtidens landskap.

Retail & E-handel

I en era där retail och e-handel ständigt utmanas av nya konsumentförväntningar och teknologiska landvinningar, stiger Capasearch fram som din avgörande partner i strävan efter ledarskap som inte bara förnyar, utan också omvandlar ditt affärslandskap.

IT & säkerhet

I en digitalt driven värld där cyberhot ständigt utvecklas, är rätt ledarskap inom IT och cybersecurity mer avgörande än någonsin. Capasearch är din förtroendepartner när det gäller att identifiera och attrahera de ledartalanger som kan säkerställa din organisations digitala säkerhet och innovation.

MedTech

I en tid då innovation inom MedTech inte bara revolutionerar vården utan också omdefinierar vad som är möjligt inom patientbehandling, har behovet av visionära ledare blivit mer kritiskt än någonsin tidigare.

Tjänstesektorn

Vårt engagemang för tjänstesektorn gör oss till din idealiska partner för att identifiera ledare som kan skapa bestående värde och driva framgång inom denna bransch.

"Vi har valt att jobba med Capasearch i rekryteringar av chefer och andra nyckelpositioner. Engagemanget, närvaron och proffsigheten märks genom hela processen. Att de jobbar branschöverskridande och har inblick i många olika branscher gör att de kan utmana oss både med affärsmässig kompetens när vi sätter profilbeskrivningen och med kandidater vi annars inte hittat på egen hand. De är att verkligen måna om och tar sig tid att lära känna oss som kund för att på så sätt göra långsiktigt bra rekryteringar."

Madeleine Celander, HR-chef Nordics, Dustin

Vilka är dina rekryteringsbehov?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering och Executive Search!

Vi har rekryterat inom bland annat:

  • SaaS och tech
  • Retail och E-com
  • Energi och hållbarhet
  • Bygg och fastighet
  • Bank, finans och försäkring
  • Medlemsnytta och ideella organisationer

Med fokus på kompetenser som;

  • Sälj, marknad och kommunikation
  • Produkt och affärsutveckling
  • Ekonomi, juridik och HR

Möt vårt team

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant
0722-34 53 19sara.heimer@capasearch.se

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants
0730-53-78-21

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant
0707-89 50 86sofia.puchy@capasearch.se

Varför Capasearch?

Vi arbetar bransch- och rollöverskridande och vi vill påstå att det är det som gör oss bäst. Med större insyn i och insikt om många branscher får vi möjlighet att skapa förflyttningar som är positiva för både individer, bolag och på sikt hela samhället.
Vi tror att engagemang och resultat i moderna bolag skapas med hjälp av energi, passion, medmänsklighet och inkludering.
Vi vill göra skillnad för våra kunder och kandidater, genom vår kompetens, vårt engagemang och vår envishet att lösa de uppdrag vi tar på oss.