Finans & Försäkring

I en värld som präglas av snabba förändringar inom finans och försäkringssektorn, är rätt ledarskap avgörande för att inte bara navigera, utan också utnyttja de möjligheter som framtidens utmaningar erbjuder. Vi på Capasearch förstår vikten av att tillsätta rätt kompetens i ledande positioner. Vår unika kombination av branscherfarenhet och omfattande nätverk positionerar oss som din främsta partner i sökandet efter ledare som inte bara förstår dagens landskap, men som är rustade att forma morgondagen.

Rekrytera ledare inom finans och försäkringsbranschen

Med personlig erfarenhet inom finans- och försäkringssektorn, erbjuder vårt team inte bara rekryteringstjänster, men en samarbetspartner som förstår de unika utmaningar och möjligheter din organisation står inför.

Vårt engagemang är att leverera inte bara kandidater, men långsiktiga ledarskapslösningar som driver tillväxt, innovation och hållbar framgång.

Varför Capasearch är din partner inom finans och försäkring

  • Branschförståelse: Med åratal av erfarenhet och en bakgrund inom finans och försäkring, vet vi vad som krävs för att lyckas i dessa dynamiska sektorer. Vi talar ditt språk och förstår dina behov.
  • Omfattande nätverk: Vårt omfattande nätverk av kandidater inom finans och försäkring garanterar att vi kan hitta och attrahera ledare som kan göra en verklig skillnad i din organisation.
  • Resultatorienterad metodik: Vår metodik är utformad för att identifiera kandidater som inte bara matchar era tekniska behov, utan som också delar er vision och kan bidra till er organisations kultur och långsiktiga mål.

Hur vi arbetar för att hitta din nästa ledare

Vår process börjar med en djupgående förståelse för ditt företags unika behov och mål. Genom en kombination av traditionella och innovativa rekryteringsmetoder säkerställer vi att vi når ut till ett brett spektrum av potentiella kandidater, samtidigt som vi upprätthåller en hög kvalitetsstandard.

Lär känna oss genom våra kunder

"Vi har använt Capasearch för rekrytering till både ledningsgrupp och styrelse. Processerna har skötts proffsigt och med starkt personligt engagemang från Capasearch-teamet. Vi har varit mycket nöjda med resultaten och kommer med god sannolikhet använda Capasearch för framtida rekryteringar."

Hadar Cars, Fairpoint Capital

Kontakta oss

Tack för ditt mail! Vi återkommer så fort vi kan
Oj, något gick fel. Försök igen eller maila info@capasearch.se

Urval av roller vi tillsatt inom bank-och finansbranschen

Mangold - CFO
Mangold - Chef AO Värdepapper
Mangold - Chef AO Distribution
Formue - Chefsstrateg    
Formue - Chef Pension &  Rådgivning
Formue - Chefsjurist
Noba - Group Financial  Controller
Carlsquare - Analyst

Executive Search

Vår höga träffsäkerhet beror på att vi arbetar bransch- och rollöverskridande med chefsrekrytering, och alltid med fokus på ledarskapet och potentialen i personen. Det är där vi briljerar. Vår specialistkompetens inom Executive Search gör att vi hela tiden utmanas att ställa rätt frågor och vara nyfikna på både våra kunder och på våra kandidater.

Säg hej till dina blivande samarbetspartners

Vi som jobbar på Capasearch har olika bakgrund och erfarenhet, vilket gör att vi kan skräddarsy ett passande team för varje uppdrag. Det vi alla har gemensamt är att vi brinner för vårt jobb och för det moderna ledarskapet, och att det vi gör genomsyras av kompetens och professionalism – allt som oftast med ett leende på läpparna.

Heading

This is some text inside of a div block.
Text LinkText Link

Heading

This is some text inside of a div block.
Text LinkText Link

Intresserad av våra andra branscher?

Andra kundcase

FLERA TILLSATTA ROLLER

Ett långsiktigt samarbete med Solkompaniet

I sin ambition att påskynda energiomställningen anlitade Solkompaniet oss för att bygga upp helt nya affärsområden i bolaget.

CHEFSREKRYTERING

CFO samt CMO till SaaS-bolaget Stratsys

I sin tillväxtresa valde Stratsys oss som partner för ett par nyckelrekryteringar till ledningsgruppen.