Retail & E-handel

I en era där retail och e-handel ständigt utmanas av nya konsumentförväntningar och teknologiska landvinningar, stiger Capasearch fram som din avgörande partner i strävan efter ledarskap som inte bara förnyar, utan också omvandlar ditt affärslandskap. Vi är inte bara rekryterare; vi är strategiska partners som förser din verksamhet med ledare kapabla att skapa affärsvärde genom innovation och agilitet. Vårt djupgående engagemang i branschens dynamik och vår förmåga att förutse framtida trender ger oss möjligheten att identifiera de ledartalanger som kommer att driva både din digitala transformation och marknadsexpansion.

Ledare som excellerar

Genom ledare som excellerar i att utveckla och implementera framåtblickande strategier, säkerställer Capasearch att er organisation inte bara håller jämna steg med marknadens förändringar, utan definierar dem.

Experter på chefsrekrytering inom retail & E-handel

Vi på Capasearch hjälper dig att rekrytera er nästa ledare eller nyckelperson. Vår expertis och vårt nätverk av ledare inom retail och e-handel ger oss möjligheten att erbjuda skräddarsydda lösningar som adresserar dina specifika utmaningar och ambitioner.

Vi specialiserar oss på att upptäcka och engagera ledare med förmågan att inte bara tolka de rådande vindarna i branschen utan också att sätta segel mot nya horisonter. Vår unika insikt i handelns mångfacetterade värld, från konsumentpsykologi till teknologiska framsteg, gör oss till en ovärderlig partner för de som vill ligga i framkant.

Lär känna oss genom våra kunder

”Vi har valt att jobba med Capasearch i rekryteringar av chefer och andra nyckelpositioner. Engagemanget, närvaron och proffsigheten märks genom hela processen. Att de jobbar branschöverskridande och har inblick i många olika branscher gör att de kan utmana oss både med affärsmässig kompetens när vi sätter profilbeskrivningen och med kandidater vi annars inte hittat på egen hand. De är att verkligen måna om och tar sig tid att lära känna oss som kund för att på så sätt göra långsiktigt bra rekryteringar!”

Madeleine Celander, HR-chef, Dustin

Kontakta oss

Tack för ditt mail! Vi återkommer så fort vi kan
Oj, något gick fel. Försök igen eller maila info@capasearch.se

Genom ledare som excellerar i att utveckla och implementera framåtblickande strategier, säkerställer Capasearch att er organisation inte bara håller jämna steg med marknadens förändringar, utan definierar dem. Våra kandidater är utvalda för deras förmåga att:

  • Generera affärsvärde: Skapa strategier som ökar intäkter, optimerar kostnader och förbättrar kundupplevelsen, vilket resulterar i en direkt påverkan på din bottenlinje.
  • Stimulera tillväxt: Identifiera och kapitalisera på nya marknadsmöjligheter, driv innovation inom produktutveckling och kundtjänst för att säkra och utöka marknadsandelar.
  • Föra digital innovation: Leda din organisation genom den digitala omvandlingen med skicklighet och vision, integrera de senaste teknologierna för att skapa en sömlös och engagerande kundupplevelse.
  • Bygga hållbar framgång: Lägga grunden för långsiktig framgång genom strategisk planering, med fokus på hållbarhet och samhällsansvar som stärker varumärket och företagskulturen.

Säg hej till dina blivande samarbetspartners

Vi som jobbar på Capasearch har olika bakgrund och erfarenhet, vilket gör att vi kan skräddarsy ett passande team för varje uppdrag. Det vi alla har gemensamt är att vi brinner för vårt jobb och för det moderna ledarskapet, och att det vi gör genomsyras av kompetens och professionalism – allt som oftast med ett leende på läpparna.

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant
0707-89 50 86sofia.puchy@capasearch.se

Heading

This is some text inside of a div block.
Text LinkText Link

Intresserad av våra andra branscher?

Andra kundcase

FLERA TILLSATTA ROLLER

Ett långsiktigt samarbete med Solkompaniet

I sin ambition att påskynda energiomställningen anlitade Solkompaniet oss för att bygga upp helt nya affärsområden i bolaget.

CHEFSREKRYTERING

CFO samt CMO till SaaS-bolaget Stratsys

I sin tillväxtresa valde Stratsys oss som partner för ett par nyckelrekryteringar till ledningsgruppen.