Vice President of Product (VP of Product) spelar en kritisk roll i att forma och implementera företagets produktstrategi, med ett öga för innovation och marknadsanpassning. Denna position är central för att leda produktutvecklingsprocessen, från idé till lansering, och säkerställa att produkterna bidrar till företagets långsiktiga framgång. Genom vår erfarenhet av att rekrytera till denna avgörande roll, förstår vi vikten av starkt ledarskap, strategiskt tänkande och förmågan att driva produktinnovation för att upprätthålla företagets konkurrenskraft.

Andra kundcase

Familjens jurist

”Capasearch och Familjens Jurist bygger varandras värde och i rekryteringsprocessen är Capasearch en förlängning av oss och en viktig del av vårt varumärke.”

Victoria Thore, CEO, Familjens jurist

Fairpoint Capital

"Vi har använt Capasearch för rekrytering till både ledningsgrupp och styrelse. Processerna har skötts proffsigt och med starkt personligt engagemang från Capasearch-teamet. Vi har varit mycket nöjda med resultaten och kommer med god sannolikhet använda Capasearch för framtida rekryteringar."

Hadar Cars, Fairpoint Capital (TrusTrace, OneiO)

Head of Finance, TrusTrace

"The way the Capasearch team spend time to understand the needs both explicit and implicit is good. I also liked the time spent to understand the culture and softer aspects of the company and I felt that they had a good understanding of what we’re looking for."

Shameek Ghosh, CEO, TrusTrace

Kontakta oss
Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande!
Hoppsan! Någonting gick fel när formuläret skickades. Försök igen eller mejla direkt till info@capacify.se
KONTAKTA MIG OM FRÅGOR

Mattias Ribbing

Läs mer