SaaS & Tech

I en era där teknologi driver förändring och innovation, är rätt ledarskap kritiskt för att säkerställa att din SaaS- eller tech-verksamhet inte bara håller jämna steg, utan också definierar framtiden.

Chefsrekrytering inom Saas

Capasearch står vid din sida som den föredragna partnern för att locka, rekrytera och behålla de ledande talangerna som kan omvandla vision till verklighet. Vår djupgående förståelse för teknikbranschen, kombinerat med ett oöverträffat engagemang för att leverera resultat, gör oss till den ideala länken mellan ditt behov och den ledartalang som kan uppfylla det.

Vi förstår att varje företags behov är unikt, särskilt inom det snabbt föränderliga SaaS- och tech-landskapet. Därför anpassar vi vår rekryteringsprocess för att passa just era behov, från den initiala behovsanalysen till den slutliga placeringen och efterföljande stödet.

SaaS har under flera år varit en bransch i extremt stark tillväxt. I en tid då mycket automatiseras och digitaliseras har de nya software-as-a-service-bolagen skapat bättre effektivitet och affärsmöjligheter för B2B-bolagen.

Vårt team av rekryterare är inte bara experter inom rekrytering; vi har också praktisk erfarenhet från SaaS- och tech-sektorn, vilket ger oss unika insikter i de utmaningar och möjligheter ditt företag står inför. Detta gör oss unikt kvalificerade att förstå och fylla dina specifika ledarskapsbehov med kandidater som inte bara har rätt teknisk expertis, utan som även är kulturella och visionära matchningar för din organisation.

Varför Capasearch är din idealpartner inom SaaS & Tech

  • Branchspecifik expertis: Vår specialiserade kunskap inom SaaS och Tech innebär att vi förstår de unika krav och utmaningar som din verksamhet står inför.
  • Tillgång till topptalanger: Genom vårt omfattande nätverk har vi tillgång till en pool av exceptionella kandidater som är redo att leda din teknologiska innovation.
  • Resultatinriktad rekryteringsprocess: Vi fokuserar på att leverera konkreta resultat genom att matcha rätt talang med rätt position, vilket driver tillväxt och framgång för både kandidater och företag.

Vi är medvetna om vikten av att hitta rätt matchning, inte bara i kompetens utan även i företagskultur, vilket leder oss till vår grundliga bedömnings- och urvalsprocess. Under denna process genomgår våra kandidater rigorösa utvärderingar, både tekniska och kulturella, för att säkerställa att de uppfyller de höga standarder som vi och våra klienter eftersträvar.

Lär känna oss genom våra kunder

CMO + CFO, Stratsys

”Engagemanget och energin stack ut. Ofta vill rekryterare bara sätta affären, men Capasearchs konsulter var måna om att det skulle bli rätt. Mycket lyhörda.”

Henrik Leepason, CEO, Stratsys

Kontakta oss

Tack för ditt mail! Vi återkommer så fort vi kan
Oj, något gick fel. Försök igen eller maila info@capasearch.se

Urval av roller vi tillsatt

Pricerunner - Styrelse
OneIO - Styrelse
Whispr Group - CFO
Whispr Group - VD
Plint - VD    
Besedo - COO
Besedo - Säljare    
Burt - COO
Momentum - Affärsområdeschef
Stratsys - CFO
Sinch - Head of Global  Accounting    
Sinch - Koncernredovisare x3    
Trustrace - Finance Manager    
Briox - Head of FP&A    
Stratsys - CMO    
Paligo - VP Marketing  
Skycraft  - CRO
Skycraft - Head of Marketing
Reason Studio - Styrelse    

Chefsrekrytering inom Saas och Tech

När du väljer Capasearch som din partner, drar du nytta av vår djupförståelse för teknik och innovation. Detta innebär att du får tillgång till vår omfattande branschinsikt och tekniska kunskap, vilket är avgörande för att navigera i dagens snabbföränderliga tekniklandskap. Vi erbjuder också tillgång till exceptionella ledare, vilket ger dig möjligheten att fylla dina ledarskapsbehov med branschens bästa talanger. Vårt team är specialiserat på att skapa anpassade rekryteringslösningar som är skräddarsydda för din organisations unika behov och mål, vilket säkerställer att varje rekrytering bidrar till din långsiktiga framgång.

Vårt engagemang för din framgång sträcker sig långt bortom den initiala rekryteringsprocessen. Vi är dedikerade till att stödja din organisation långt efter att en rekrytering har genomförts, med ett fokus på långsiktig framgång och tillväxt. Dessutom hanterar vi varje uppdrag med högsta grad av professionalism och integritet, vilket säkerställer en konfidentiell och professionell service genom hela processen. Genom att välja Capasearch som din rekryteringspartner får du en partner som är helt engagerad i att hjälpa dig att uppnå både dina omedelbara och framtida mål.

I samarbete med Capasearch säkerställer du att din SaaS- eller tech-organisation är rustad med ledarskapet som krävs för att inte bara navigera i dagens landskap utan att också aktivt forma teknologins framtid. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan accelerera din organisations framgång genom strategisk ledarskapsrekrytering.

Säg hej till dina blivande samarbetspartners

Vi som jobbar på Capasearch har olika bakgrund och erfarenhet, vilket gör att vi kan skräddarsy ett passande team för varje uppdrag. Det vi alla har gemensamt är att vi brinner för vårt jobb och för det moderna ledarskapet, och att det vi gör genomsyras av kompetens och professionalism – allt som oftast med ett leende på läpparna.

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant
0707-89 50 86sofia.puchy@capasearch.se

Heading

This is some text inside of a div block.
Text LinkText Link

Heading

This is some text inside of a div block.
Text LinkText Link

Intresserad av våra andra branscher?

Andra kundcase

FLERA TILLSATTA ROLLER

Ett långsiktigt samarbete med Solkompaniet

I sin ambition att påskynda energiomställningen anlitade Solkompaniet oss för att bygga upp helt nya affärsområden i bolaget.

CHEFSREKRYTERING

CFO samt CMO till SaaS-bolaget Stratsys

I sin tillväxtresa valde Stratsys oss som partner för ett par nyckelrekryteringar till ledningsgruppen.