14 augusti 2023

Webinar- Betydelsen av rätt ledarskap i en snabbrörlig värld

Capasearch & Capacify vill bjuda in till vårt webinar: Betydelsen av rätt ledarskap i en snabbrörlig värld.

Är du redo att utforska hur ledarskapet har förändrats i en värld där förändring är den enda konstanten? Vi vill bjuda in dig till vårt webinar som fokuserar på vikten av att rekrytera rätt ledare i dagens snabbrörliga värld och hur ledarskapets roll har förändrats under det senaste decenniet.

Innehåll

Under webinariet kommer vi att djupdyka i den snabbrörliga miljö som företag och organisationer navigerar i idag. Vi kommer att utforska hur ledarrollen har anpassat sig och utvecklats för att möta dagens utmaningar och möjligheter.

Genom att kombinera insikter från tre erfarna ledare kommer vi att kasta ljus över de nyckelkompetenser och strategier som krävs för att både trivas och lyckas som ledare i dagens dynamiska arbetslandskap.

Vi kommer också diskutera frågorna:

- Hur har ledarskapet förändrats i vår moderna arbetsmiljö där snabba förändringar, teknologiska framsteg och globalisering påverkar organisationer?

- Ledarskapets betydelse för medarbetarnas engagemang

- Hur attraherar och behåller ett bolag talang?

Om ni har några specifika ämnen inom detta område som ni önskar att vi ska diskutera, eller om det finns särskilda frågor ni skulle vilja ställa till panelen, är ni mer än välkomna att skicka era önskemål via e-post till louise.hemvik@capasearch.se. Vi ser fram emot att höra era tankar!

Moderator & Panel

Vår panel av talare, består av framstående experter inom ledarskap och organisationsutveckling. De kommer att dela med sig av sina personliga insikter, perspektiv och framgångsberättelser. Detta webinar är en möjlighet att få en fördjupad förståelse för hur rätt ledarskap spelar en avgörande roll i att skapa framgång i dagens dynamiska och snabbrörliga företagsmiljö.

Panel

Pernilla Nissler:  Pernilla Nissler brinner för affärsutveckling och förändringsledning. Hon har varit VD på Skincity och Blocket där hon drivit framgångsrika förändringsresor. Dessutom har Pernilla en bakgrund som affärsområdeschef för företagsmarknaden på Tele2 där hon också var del av den svenska ledningsgruppen.

Fredrik Demling: Fredrik Demling inledde sin karriär på Stratsys som junior konsult 2011. Genom åren har han framgångsrikt tagit sig an en mängd olika roller inom företaget, alltid uppskattad som medarbetare, ledare och i kundrelationer. Med sin omfattande erfarenhet och engagemang för att skapa värde för företagets kunder och medarbetare, har Fredrik under våren 2023 utsetts till VD för Stratsys.

Jenny Ring: Jenny Ring har stor passion för människor, kunder och att driva hållbara affärsresultat. Hon har en diversifierad bakgrund från ledande positioner inom försäljning, operations och supply chain från olika branscher och marknader. Under 2023 har Jenny tagit sig an en ny roll på Dustin som EVP People, Culture & Sustainability.

Moderator

Charlotte Mårdh: Charlotte Mårdh har alltid varit intresserad av människor, ledarskap och affärer. Hon har över 10 års erfarenhet av search och headhunting av ledare samt är VD och en av grundarna av Capasearch.

panel och moderator på webinar

Vi rekryterar er nya ledare

Vi finns här för dig när du letar efter din nästa stjärnrekrytering.

Hör av dig!

Vilken roll behöver du rekrytera?

Vår erfarenhet av executive search och headhunting tillsammans med vårt nätverk gör att vi har möjlighet att ta oss an rekryteringar till ett stort antal roller inom de flesta branscher.

Kontakta oss

Tack så mycket. Vi återkommer inom kort!
Oj, något gick fel. Försök igen eller mejla direkt till info@capasearch.se

Läs fler artiklar