LOCATION

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Tjänsten är tillsatt

CFO, SMP Parts

SMP Parts

Vi letar nu efter dig som vill arbeta inom tillverkande industrin och som vill vara med på en unik, internationell tillväxtresa. SMP Parts tillverkar kvalitativa och hållbara redskap till grävmaskiner där den unika produkten är tiltrotatorer som möjliggör att grävmaskinen ökar sin rörlighet och markant förbättrar grävmaskinens produktivitet. Vill du vara med på den resa bolaget står inför och är du redo för en utmaning som CFO? Då kan du vara rätt för denna roll.

Om bolaget

SMP Parts finns idag på flera marknader såsom Sverige, Norge, Tyskland och USA men planen är att bolaget ska växa ytterligare. Genom att bygga vidare på den struktur som är påbörjad och att ta än fler marknadsandelar med framtidsprodukten tiltrotatorn finns alla möjligheter att lyckas. Tillsammans med VD och övrig ledningsgrupp innebär denna roll som CFO att driva bolagets förändring mot att bli ett globalt fullskaligt industribolag.

Om rollen

I rollen som CFO finns många projekt att driva såsom framtagande av ekonomihandbok och principer för koncernredovisning samt att handla upp ett nytt BI-system. Du och ditt team ansvarar bl.a. för bolagets budget, redovisning, bokslut, årsredovisning, skatter, valutasäkringar, cash management, lön, försäkringar och analys av ekonomiskt utfall.

I denna roll är du placerad i Stockholm och rapporterar till VD Patrik Lindqvist. Bolagets huvudkontor med fabrik ligger i Ilsbo utanför Hudiksvall. Du är en del av bolagets ledningsgrupp.

Du som person

För att trivas och lyckas i denna roll behöver du ha siffersinne och ett tydligt affärsfokus. Du är villig att arbeta hårt och har både en tydlig strategisk och analytisk förmåga. Du gillar att driva förändring och vill arbeta i ett tillväxtbolag. Din strukturerade sida gör att du kan prioritera och arbeta metodiskt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad civilekonom och har minst 5-10 års arbetslivserfarenhet, antingen som revisor och/eller från en ledande ekonomiroll inom tillverkande industrin. Vi vill att du har erfarenhet av att driva förändring och en ekonomifunktion framåt. Det är meriterande om du har erfarenhet från upphandling av någon typ av BI-system. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och det är ett krav att du pratar och skriver flytande svenska och engelska. Kan du dessutom prata tyska är det positivt.

Är du intresserad?

Vill du vara med och bygga SMP Parts framtid? I den här rekryteringen samarbetar vi med Capasearch. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult sara.heimer@capasearch.se på 0722-34 53 19. För mer information är du också välkommen att besöka www.smpparts.com.

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Tjänsten är tillsatt

CFO, SMP Parts

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Capasearch

Marketing Internship, Capasearch

Söker du praktikplats inom marknadsföring och digital kommunikation? Studerar du en yrkesutbildning eller annan högskoleutbildning och söker LIA/praktik är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Läs mer
Solör Bioenergi Fjärrvärme

Controller, Solör Bioenergi Fjärrvärme

Solör söker nu en Controller för att stärka teamet inom affärsområdet Fjärrvärme. I rollen kommer du självständigt arbeta med löpanade analyser av månadsbokslut och nyckeltal inom ramen för koncernens svenska del. Du kommer ha nära dialog med de olika regioncheferna och bolagsekonomerna som är utspridda i hela Sverige.

Läs mer
Dustin

Sustainability Communication Manager, Dustin

Dustin is a leading online based IT partner that offers IT products, and associated services and solutions to businesses, the public sector, and individuals. The co

Läs mer