LOCATION

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Tjänsten är tillsatt

Digital Marketing Manager, Boo Energi

Boo Energi

Boo Energi - hållbara energilösningar, där innovation möter tradition.

Boo Energi grundades 1920 som ett lokalt energibolag med ansvar för utveckling och underhåll av elnätet i Saltsjö-Boo samt i delar av Värmdö och Vaxholm. Företaget är ett mångsidigt elbolag med en bred verksamhet som sträcker sig från försäljning av elavtal till installation av kablar. Trots bolagets relativt lilla storlek har företaget en komplett verksamhet som präglas av en familjär kultur i en arbetsmiljö där vision, ansvar, gemenskap och initiativ värderas högt.

Om rollen

Boo Energi söker nu en lösningsfokuserad och kreativ Digital Marketing Manager som ska jobba brett med marknadsföring i nära samarbete med bolagets marknadschef. I rollen förväntas du vara redo att ta dig an olika uppgifter och arbeta nära ledning och externa partners då du har en nyckelroll i att driva aktiviteter och utveckla bolagets synlighet, samarbeten och affärsverksamhet. För att lyckas i rollen krävs förutom självgående driv och förmåga att bygga goda relationer att du är väl bevandrad i de digitala system och verktyg som rollen kräver samt att du inte räds att kavla upp ärmarna när det behövs. Du kommer att delta i långsiktiga planer av marknadsföring såväl som operativa arbetsuppgifter på ett brett plan vilket innebär:

 • Planera och genomföra aktiviteter som bidrar till att nå uppsatta mål och bredda bolaget synlighet och samarbeten.
 • Projektleda, producera och planera säljdrivande kampanjer, innehåll och material i relevanta kanaler som hemsida, SoMe, sponsorsamarbeten, postala utskick och events.
 • Övervaka och rapportera resultat för digitala kampanjer och hemsidans aktiviteter och kontinuerligt använda insikter för att optimera framtida kampanjer. 
 • Projektleda och koordinera samarbete med bolagets övriga intressenter och partners kring marknadsaktiviteter. 

Krav på erfarenhet/kompetens

 • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från digital marknadsföring.
 • BSc i marknadsföring eller motsvarande relevant utbildning.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • God projektledare med vilja att jobba operativt med försäljningsdriven marknadsföring.
 • Mycket goda kunskaper i relevanta digitala verktyg som Google Ads , SEM och CMS verktyg,

Personliga egenskaper

 • Ambitiös och driven som vill utvecklas och lära.
 • Försäljningsdriven och lösningsfokuserad
 • Vilja och driv att ta egna initiativ för att nå satta mål och planer.
 • Prestigelös teamplayer.
 • Vilja att jobba brett, högt och lågt och som ”kavlar upp ärmarna” där det behövs.
 • Tar ägarskap för leveranser och projekt.
 • God förmåga att skapa och bygga långsiktiga relationer.

För den som är intresserad av att arbeta i energibranschen och vill vara en del av ett företag där man uppmuntras att ta initiativ och driva förändring är rollen som Digital Marketing Manager på Boo Energi en spännande möjlighet. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Capasearch.

Frågor besvaras av rekryteringskonsulterna sofia.puchy@capasearch.se 070 - 789 5086 eller agnes.sandahl@capasearch.se 072-353 02 15

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Tjänsten är tillsatt

Digital Marketing Manager, Boo Energi

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Boo Energi

Digital Marketing Manager, Boo Energi

Boo Energi - hållbara energilösningar, där innovation möter tradition. Boo Energi grundades 1920 som ett lokalt energibolag med ansvar för utveckling och underhåll

Läs mer
Indutrade AB

Business Area Head of People, Indutrade AB

Har du gedigen erfarenhet och en stark drivkraft för att leda HR-frågor och att forma en HR-strategisk agenda? Då kan rollen som Head of People för ett av Indutrade

Läs mer
Indutrade AB

Business Area Coordination & Communication, Indutrade AB

Indutrade is an international technology and industrial group that develops and acquires companies characterized by high technical expertise and an ability to build

Läs mer