LOCATION

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Tjänsten är tillsatt

Group Project Manager Procurement, IVC Evidensia

IVC Evidensia

Vill du arbeta i ett av Sveriges snabbast växande bolag? IVC Evidensia är Europas ledande leverantör av veterinärvård baserad i 20 länder. Bolagets ambition är att tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vara Europas mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. Tillsammans arbetar IVC Evidensia för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Just nu letar vi efter en Group Project Manager som ska vara med på resan att utveckla bolaget till nästa nivå.

Om bolaget

Bolaget grundades 2011 i Sverige och är idag en global koncern med över 30 000 anställda och mer än 2600 djursjukhus och kliniker i de flesta av Europas länder samt Kanada. Det internationella huvudkontoret är baserat i UK och det svenska kontoret ligger på Gärdet i Stockholm. Bolaget befinner sig i en snabb tillväxtfas och behöver i takt med bolagets utveckling förstärka teamet inom Procurement.

Om rollen

Rollen är ny för teamet och innebär att projektleda strategiska optimeringsprojekt kopplat till kostnader. Du innehar en nyckelroll i att driva allt från datainsamling, rabatträkning, analyser och skapa en övergripande tidsplan, status och målplan. Din plan svarar på ”var är vi och hur ligger vi till med besparingar”. Teamet inom Procurement har som främsta uppgift att identifiera, analysera och förhandla effektiva inköp och rabattsatser i syfte att skapa kostnadseffektivitet i alla led vilket innebär att du löpande ska redovisa status kring kostnadsbesparingar samt hålla en översikt kring besparingsanalyser och agera projektledare mot teamets inköpare och analytiker. Arbetet kräver erfarenhet från att ha arbetat med liknande uppgifter kopplat till projektledning och inköp av höga volymer och stor budget. Rollen kräver även förmåga att jobba i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö där strukturer sätts i takt med att organisationen formas och där du drivs av att vara en del av att effektivisera den. Rollen är till stor del operativ men du behöver ha en viss strategisk höjd och förståelse för vad som krävs för att bolaget ska nå sina långsiktiga mål och vad som ger värde för bolaget

Krav på erfarenhet/kompetens

 • Relevant akademisk utbildning.
 • Minst 4 års arbetslivserfarenhet.
 • Mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint.
 • Erfarenhet från procurement.
 • Erfarenhet från att ha arbetat i, och ha förståelse för, en medelstor eller stor organisation.
 • Erfarenhet av bolag i tillväxt och förändring där ad-hoc uppgifter kommer upp löpande.
 • Flytande engelska i tal och skrift.

Om dig

 • Mycket strukturerad och ordningsam samt förmåga att hålla utlovade deadlines.
 • Utmärkt projektledare med god förmåga att hantera många olika projekt och arbetsuppgifter parallellt och får saker att hända i verksamheten.
 • Grundläggande förståelse för hur inköpsprojekt och upphandlingar bedrivs, och vad som är viktigt i dessa.
 • Analytisk förståelse.
 • Affärsdriven och proaktiv med förmåga att självständigt navigera dig fram mot satta mål trots att alla processer inte finns på plats.
 • Leverera god kvalitet i ett högt tempo.
 • God kommunikatör med en utmärkt förmåga att förmedla och presentera komplex information på ett insäljande och lättförståeligt sätt.
 • Prestigelös lagspelare som trivs i en värdeskapande kultur.


Frågor besvaras av rekryteringskonsulterna

sofia.puchy@capasearch.se 070-789 5086 eller andres.silveira@capasearch.se 0735780404

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Tjänsten är tillsatt

Group Project Manager Procurement, IVC Evidensia

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Dustin

Head of HR Operations, Dustin

Join Dustin as Head of HR Operations and lead a dynamic team in a forward-thinking, inclusive culture. Drive global HR strategies, ensure compliance, and support or

Läs mer
Boo Energi

Digital Marketing Manager, Boo Energi

Boo Energi - hållbara energilösningar, där innovation möter tradition. Boo Energi grundades 1920 som ett lokalt energibolag med ansvar för utveckling och underhåll

Läs mer
Indutrade AB

Business Area Head of People, Indutrade AB

Har du gedigen erfarenhet och en stark drivkraft för att leda HR-frågor och att forma en HR-strategisk agenda? Då kan rollen som Head of People för ett av Indutrade

Läs mer