LOCATION

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Tjänsten är tillsatt

Head of Marketing, Freespee

Freespee

Om bolaget

Freespee är ett etablerat svenskt SaaS bolag inom customer experience som befinner sig på en spännande tillväxtresa. Med en global kundbas som spänner över 20 länder hjälper vi våra kunder att fånga in, analysera och i vissa fall återställa över 30 miljoner samtalskontaktpunkter som sker via SMS, e-post, telefon och WhatsApp varje år. Vi består av ett team på strax över 60 personer med 25 nationaliteter baserade i London, Paris, Uppsala och med en global kundbas som spänner över 20 länder. Våra grundläggande värderingar som utgör kärnan i sättet att arbeta tillsammans är att vara äkta, behålla fokus, engagera andra och viktigast av allt att påverka. Nu söker vi en affärsdriven och proaktiv Head of Marketing som tillsammans med oss ska ta verksamheten framåt och uppåt.

Om rollen

Som Head of Marketing kommer du att leda Freespee’s marknadsavdelning genom en dynamisk tillväxtresa som precis har tagit fart där bolaget har som mål att bli en ledare i världsklass inom kundupplevelse för företag med en distributionsmodell i två led (two-tier).

Du har en av nyckelrollerna till hur Freespee levererar sitt uppdrag, som är att övervaka, orkestrera, analysera och optimera kommunikation mellan människor och skapa den bästa kundresan för alla sina kunder genom att utöka möjligheten att fortsätta hjälpa företag att tillhandahålla den bästa kundresan för sina kunder på ett sätt som inte bara ser till företagets vinster - utan även till kundens integritet och säkerhet. För att lyckas i rollen krävs att du är en stark ledare som vet hur du hanterar externa teammedlemmar för att med tydlighet och framåtanda driva och leda teamet mot satta mål strategisk i alla led från start till leverans. Det görs genom att att sätta och bygga långsiktiga planer samt implementation hela vägen till slutligt utförande i samråd med resten av teamet, ledningsgruppen och bolaget. Som person är du en lagspelare som drivs av att vara en del av ett bolag i tillväxt och som får energi av att tillsammans med dina medarbetare nå de resultat man satt upp på kort och lång sikt. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till COO.

Krav på erfarenhet / kompetens

 • B2B SaaS
 • Minst 5 års yrkeserfarenhet varav 3 år som chef/teamledare.
 • Relevant utbildning – men rätt person och erfarenhet är väger tyngst
 • Bakgrund inom produkt och/eller djup produktförståelse.
 • Självklart datadriven med erfarenhet av att skapa en solid uppsättning av system (idag Hubspot, Salesforce)
 • Arbetsspråk är engelska, svenska inte ett krav.

Meriterande

 • Freespee’s kunder finns främst inom fordonsindustrin, antingen tillverkare eller marknadsplatser och erfarenhet från att ha jobbat mot den branschen är därav en fördel.
 • Erfarenhet av att arbeta med, och genom, partnernätverk

Om dig

 • Positiv och orädd som vågar testa och köra.
 • Prestigelös som person med höga ambitioner yrkesmässigt.
 • Hög energi med en förmåga att få med dig den grupp du leder.
 • Flexibel och förändringsbenägen som trivs i en snabbväxande och agil miljö.
 • Affärsdriven med god förmåga att navigera teamet mot gemensamt satta mål där processer och strukturer ändras och förbättras i takt med bolagets utveckling.
 • Utmärkt kommunikatör som gärna tar emot feedback med en vilja att alltid förbättra och utvecklas.

I rekryteringen samarbetar vi med capasearch www.capasearch.se

Vid frågor kontakta rekryteringskonsulterna sofia.puchy@capasearch.se 070-789 5086 eller sofia.magnusson@capasearch.se 076-949 5900

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Tjänsten är tillsatt

Head of Marketing, Freespee

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Capasearch

Marketing Internship, Capasearch

Söker du praktikplats inom marknadsföring och digital kommunikation? Studerar du en yrkesutbildning eller annan högskoleutbildning och söker LIA/praktik är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Läs mer
Solör Bioenergi Fjärrvärme

Controller, Solör Bioenergi Fjärrvärme

Solör söker nu en Controller för att stärka teamet inom affärsområdet Fjärrvärme. I rollen kommer du självständigt arbeta med löpanade analyser av månadsbokslut och nyckeltal inom ramen för koncernens svenska del. Du kommer ha nära dialog med de olika regioncheferna och bolagsekonomerna som är utspridda i hela Sverige.

Läs mer
Dustin

Sustainability Communication Manager, Dustin

Dustin is a leading online based IT partner that offers IT products, and associated services and solutions to businesses, the public sector, and individuals. The co

Läs mer