LOCATION

Helsingborg

ARBETSTID

Heltid

VARAKTIGHET

CONTACT

Tjänsten är tillsatt

Kontorschef Helsingborg, Familjens jurist

Familjens jurist

Familjens Jurist söker resultat- och affärsorienterad Kontorschef i Helsingborg

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå med cirka 400 medarbetare. Med sin långa och breda erfarenhet hjälper bolaget sina kunder med familjerätt, fastighetsrätt, företagsjuridik, migrationsrätt, barnrätt och internationell privaträtt. Företaget tror på varje människas rätt till juridisk hjälp och vill göra skillnad för så många människor som möjligt genom livets alla möjligheter och utmaningar. Med stor geografisk spridning, smarta digitala verktyg och ett varmt välkomnande gör Familjens Jurist världen lite mer rättvis. www.familjensjurist.se

 Är du en resultatfokuserad och förändringsdriven ledare med öppet sinne som är redo att ta ansvar för att utveckla både affär och medarbetare samtidigt som du vill arbeta operativt som jurist? Då kan du vara rätt för rollen som Kontorschef i Helsingborg.

 

Vad Familjens Jurist kan erbjuda

I rollen som Kontorschef i Helsingborg ansvarar du för kontorets budget och personal samtidigt som du till viss del också arbetar operativt som jurist inom familjerätt. Du kommer att driva verksamhetens affär framåt genom att skapa teamkänsla och leda förändringar som bidrar till tillväxt med lönsamhet för kontoret. I rollen ansvarar du för att utveckla verksamheten genom att tillitsfullt coacha medarbetare, dra in nya affärer till kontoret, införliva nya arbetssätt och att skapa en trivsam arbetsmiljö.

För att lyckas i rollen erbjuder Familjens Jurist ett kompetensprogram med tydliga personliga utvecklingsmöjligheter. Dessutom har bolaget kollektivavtal, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och förskottssemester.

Vem du är

Vi söker dig med juristexamen och minst 5 års arbetslivserfarenhet som ledare och jurist, företrädesvis inom familjerätt, fastighetsrätt och/eller migrationsrätt. Genom ditt engagemang, ditt driv och din coachande ledarstil lyckas du få med dig andra och skapa en god teamkänsla vilket i sin tur leder till goda ekonomiska resultat.

Erfarenhet av budgetansvar och/eller försäljning är meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och digitala lösningar. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Övriga språkkunskaper är fördelaktigt.

Som person är du social, pedagogisk, lyhörd och kommunikativ med förmåga att inspirera och utveckla andra. Din motivation ligger i att utveckla och utmana det etablerade. Med fokus på affären och resultat och med din positiva energi och nyfikenhet strävar du efter att bidra till både affärs- och verksamhetsutveckling. Din förmåga att sätta mål, planera och följa upp kommer att vara avgörande för att nå framgång i rollen.

Intresserad?

Tycker du att tjänsten låter spännande och har du rätt bakgrund och personlighet? Hör av dig! Kontaktperson Sara Heimer, sara.heimer@capasearch.se, 0722-345319.

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Tjänsten är tillsatt

Kontorschef Helsingborg, Familjens jurist

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Capasearch

Marketing Internship, Capasearch

Söker du praktikplats inom marknadsföring och digital kommunikation? Studerar du en yrkesutbildning eller annan högskoleutbildning och söker LIA/praktik är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Läs mer
Solör Bioenergi Fjärrvärme

Controller, Solör Bioenergi Fjärrvärme

Solör söker nu en Controller för att stärka teamet inom affärsområdet Fjärrvärme. I rollen kommer du självständigt arbeta med löpanade analyser av månadsbokslut och nyckeltal inom ramen för koncernens svenska del. Du kommer ha nära dialog med de olika regioncheferna och bolagsekonomerna som är utspridda i hela Sverige.

Läs mer
Dustin

Sustainability Communication Manager, Dustin

Dustin is a leading online based IT partner that offers IT products, and associated services and solutions to businesses, the public sector, and individuals. The co

Läs mer