LOCATION

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Charlotte Mårdh

charlotte.mardh@capasearch.se

Tjänsten är tillsatt

M&A, Indutrade AB

Indutrade AB

Om bolaget

Indutrade är en internationell teknik- och industrikoncern som utvecklar och förvärvar bolag som kännetecknas av högt teknikkunnande och förmågan att bygga långvariga relationer med kunder och leverantörer. De växer kontinuerligt genom förvärv av välskötta och lönsamma bolag och är en långsiktig ägare, vilket innebär att dotterbolagen inte blir föremål till försäljning.

Sedan starten 1978 har Indutrades affärsfilosofi varit ”entreprenörskap och decentraliserat ledarskap”, vilket är en av nycklarna till bolagets framgång. Idag verkar Indutrade genom drygt 200 dotterbolag med cirka 8100 anställda i fler än 30 länder och sex världsdelar.

Rollbeskrivning

Vi söker nu en person till förvärvsteamet där du får ta dig an en bred roll och vara med från ax till limpa. Ditt övergripande ansvar kommer vara att göra finansiella analyser av marknader och segment där förvärvskandidater är verksamma. Du kommer även få delta i genomförandet av projekt inklusive due diligence, och framtagandet av beslutsmaterial till ledning och styrelse.

Som person är du en strukturerad och prestigelös teamspelare som kan växla mellan strategisk syn och detaljer. Du är en person som trivs i ett arbete med många parallella projekt och kan kombinera analytisk förmåga med att vara en god relationsbyggare. Arbetet är självständigt men kommer ske i nära kontakt med övriga inom förvärvsteamet samt framtagande av beslutsmaterial.

Rollen är lokaliserad i det centrala teamet på kontoret i Stockholm.

Kompetenskrav

  • Relevant akademisk utbildning, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande.
  • 1-3 års erfarenhet från managementkonsultbolag, transaktionsrådgivare eller revisionsfirma. Alternativt förvärv, affärsutveckling på ett industribolag eller trainee inom industrin.
  • Goda kunskaper samt bevisad erfarenhet av marknads- och finansiell analys.
  • Intresse för finansmarknad, investeringar och företagande.
  • Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Excel, PowerPoint och Word.  

Är du intresserad?

Frågor besvaras av rekryteringskonsulterna Charlotte Mårdh charlotte.mardh@capasearch.se, 073-022 83 53 och Julia Holmén julia.holmen@capasearch.se, 070-758 16 87.  

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Tjänsten är tillsatt

M&A, Indutrade AB

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Dustin

Head of HR Operations, Dustin

Join Dustin as Head of HR Operations and lead a dynamic team in a forward-thinking, inclusive culture. Drive global HR strategies, ensure compliance, and support or

Läs mer
Boo Energi

Digital Marketing Manager, Boo Energi

Boo Energi - hållbara energilösningar, där innovation möter tradition. Boo Energi grundades 1920 som ett lokalt energibolag med ansvar för utveckling och underhåll

Läs mer
Indutrade AB

Business Area Head of People, Indutrade AB

Har du gedigen erfarenhet och en stark drivkraft för att leda HR-frågor och att forma en HR-strategisk agenda? Då kan rollen som Head of People för ett av Indutrade

Läs mer