LOCATION

Stockholm

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Tjänsten är tillsatt

Procurement Analyst, IVC Evidensia

IVC Evidensia

Vill du arbeta i en strategisk global roll inom inköp i ett av Sveriges snabbast växande bolag? IVC Evidensia är Europas ledande leverantör av veterinärvård baserad i 19 länder. Gruppens ambition är att tillhandahålla djursjukvård i världsklass och vara Europas mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. Tillsammans arbetar bolaget för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag. Just nu letar vi efter en Global Procurement Manager som med sin strategiska höjd ska utveckla bolagets leverantörssamarbeten till nästa nivå.

Om bolaget

IVC Evidensia är idag Europas ledande leverantör av veterinärvård baserad i 19 länder. Bolaget grundades 2011 i Sverige och är idag en global koncern med runt 30.000 anställda. Evidensia har mer än 2600 djursjukhus och kliniker i de flesta av Europas länder samt Kanada. Det internationella huvudkontoret är baserat i UK och det svenska kontoret ligger på Gärdet i Stockholm. Bolaget befinner sig i en snabb tillväxtfas och behöver i takt med bolagets utveckling förstärka teamet inom Procurement.

Om rollen

Den centrala inköpsfunktionen på gruppnivå har till uppgift att skapa värde för bolaget genom att säkerställa en effektiv inköpsprocess och ett framgångsrikt leverantörssamarbete med hög genomslagskraft i hela gruppen. Gruppen växer ständigt med nya enheter, marknader och kanaler och inköp arbetar för att erbjuda rätt leverantörer, produkter och leveransförmåga. Vi letar nu efter en Procurement Analyst som är ansvarig för att stötta inköpschefen samt övriga teammedlemmar med rapporter och analyser baserade på inköpsdata samt även driva vissa projekt. Rollen förväntas ta fram och analysera stora mängder data för att skapa underlag inför beslut. Arbetet kräver vilja och förmåga att jobba i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö som kan komma att ändras allt eftersom att organisationen utvecklas. Det krävs också analytisk förmåga samt vilja att arbeta med stora mängder data och siffror. I rollen rapporterar du till och jobbar i tätt samarbete med gruppens inköpschef.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Att stödja inköpsverksamheten med analyser och rapporter för att säkerställa optimal produktbeställning.
 • Att visualisera stora datamängder i verktyget Microsoft Power BI.
 • Att utveckla och förbättra analysmetoder för att optimera inköpsarbete.
 • Att ansvara för central inköpsmasterdata för att ständigt förbättra och utveckla rapporteringsprocesserna.
 • Att starta upp och inkludera nya marknader i rapporteringen.
 • Driva eller vara en del av utvecklingsprojekt.

Krav på erfarenhet:

 • Relevant akademisk utbildning.
 • Minst 2-5 års arbetslivserfarenhet från analys av data och siffror i en liknande internationell miljö.
 • Flytande svenska och engelska i tal och språk.
 • Erfarenhet från att ha arbetat i (och ha förståelse för) en matrisorganisation.
 • Mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint.

Meriterande:

 • Erfarenhet av Power BI

Om dig:

Vi letar efter dig som med analytisk och numerisk förmåga. Du har ett skarpt affärsfokus och gillar att arbeta i ett bolag i tydligt tillväxt. Du har sinne för ordning och reda men kräver inte att alla strukturer och processer redan finns runt dig utan gillar att bygga och utveckla då det finns behov av det. Din sociala förmåga och din laganda kommer att vara en fördel då rollen innebär många kontaktytor inom bolaget.

Frågor besvaras av rekryteringskonsulterna: sara.heimer@capasearch.se 072-345319 5086, andres.silvera@capaserch.se 073-5780404 eller jose.chaves@capasearch.se 073-088 0482.

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Tjänsten är tillsatt

Procurement Analyst, IVC Evidensia

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Capasearch

Marketing Internship, Capasearch

Söker du praktikplats inom marknadsföring och digital kommunikation? Studerar du en yrkesutbildning eller annan högskoleutbildning och söker LIA/praktik är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Läs mer
Solör Bioenergi Fjärrvärme

Controller, Solör Bioenergi Fjärrvärme

Solör söker nu en Controller för att stärka teamet inom affärsområdet Fjärrvärme. I rollen kommer du självständigt arbeta med löpanade analyser av månadsbokslut och nyckeltal inom ramen för koncernens svenska del. Du kommer ha nära dialog med de olika regioncheferna och bolagsekonomerna som är utspridda i hela Sverige.

Läs mer
Dustin

Sustainability Communication Manager, Dustin

Dustin is a leading online based IT partner that offers IT products, and associated services and solutions to businesses, the public sector, and individuals. The co

Läs mer