LOCATION

ARBETSTID

VARAKTIGHET

CONTACT

Sara Heimer

sara.heimer@capasearch.se

Tjänsten är tillsatt

Projektledare, JAG Personlig Assistans

Jag Personlig Assistans

Om bolaget

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992. Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.

Beskrivning av rollen

Du har gedigen kunskap inom projektledning i digitaliseringsprocesser men även i annan förändringsledning. Du förstår och hanterar komplexa samband och är en fena på att kommunicera både i projektverktyg och muntligt med projektmedlemmar. Vi vill tillsammans med dig lära oss att arbeta agilt på ett sätt som passar just vår organisation.

Vi erbjuder dig:

  • Ett stimulerande arbete i en ideell organisation med stark värdegrund.
  • Möjlighet att stötta JAGs uppdragsgivare att få personlig assistans i världsklass.
  • Att ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans bygger och utvecklar vårt förändringskontor.
  • Att arbeta på vårt kontor i centrala Stockholm eller på distans från en annan del av landet.

Det är meriterande om du har:

·      Erfarenhet av personlig assistans

·      Erfarenhet av arbete inom ideell sektor

·      Projektledarcertifiering, exempelvis IMPA eller PMI

·      Erfarenhet av att skriva business case och arbeta med ROI

·      Kunskaper om UX-design

Krav på erfarenhet

·      Ha akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, personal, IT eller motsvarande.

·      Vara van vid att leda projekt enligt relevanta projektmetoder (både traditionella och agila).

·      Ha viss teknisk kompetens och erfarenhet av att kravställa mot IT.

·      Kunna bedöma om ett projekt är genomförbart utifrån affärsnytta och risker samt kunna prioritera inom och mellan projekt i förhållande till verksamhetens övergripande mål.

·      Kunna säkerställa att varje projektmedlem förstår sin roll och sitt ansvar.

·      Ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

JAG är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992. Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm finns ca 70 trevliga och engagerade medarbetare varav 15 har assistans hos oss. I övrigt erbjuder vi goda arbetsvillkor samt friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på

Då intervjuer sker löpande uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Capasearch. Kontakta rekryteringskonsult Sara.heimer@capasearch.se, 072-234 53 19 om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!

Är du den vi söker?

Om du uppfyller kvalifikationerna och är intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att söka. Om du har några frågor kan du kontakta våra medarbetare som är ansvariga för denna tjänst.

Tjänsten är tillsatt

Projektledare, JAG Personlig Assistans

Nästan rätt?

Gå med i vårt nätverk så håller vi kontakten inför framtida uppdrag!

Andra tjänster

Dustin

Head of HR Operations, Dustin

Join Dustin as Head of HR Operations and lead a dynamic team in a forward-thinking, inclusive culture. Drive global HR strategies, ensure compliance, and support or

Läs mer
Boo Energi

Digital Marketing Manager, Boo Energi

Boo Energi - hållbara energilösningar, där innovation möter tradition. Boo Energi grundades 1920 som ett lokalt energibolag med ansvar för utveckling och underhåll

Läs mer
Indutrade AB

Business Area Head of People, Indutrade AB

Har du gedigen erfarenhet och en stark drivkraft för att leda HR-frågor och att forma en HR-strategisk agenda? Då kan rollen som Head of People för ett av Indutrade

Läs mer