Agnes

Sandahl

Search Consultant

Mer om

Agnes

Att jobba med människor har alltid varit min passion och vilja. Jag drivs av att hjälpa människor och se folk bli nöjda och glada. Samt brinner jag för att göra det där lilla extra för att slutresultatet ska bli perfekt! Jag som person är väldigt social, positiv och spenderar ca 9 timmar i veckan på thaiboxning.

Min karriär startade inom sälj och kundservice. Jag klättrade till avdelningsansvar och tillslut personalansvar. När jag kände mig nyfiken på nya utmaningar sökte jag mig vidare som Office Koordinator där jag jobbade nära HR. Då väcktes intresset för HR och rekrytering. Efter ett tag började jag jobba som HR-assistent och fick hjälpa mitt dåvarande företag att hitta nya brinnande stjärnor till teamet.

Min resa på Capasearch började med att en god vän värvade mig. Han berättade om vad Capasearch står för och jag fick då direkt upp ögonen för företaget. För mig är det väldigt viktigt med en bra ledare. En ledarroll passar inte alla, därför ser jag vikten med att rekrytera rätt person till rätt roll. Vi på Capasearch är ett kvalificerat team som jobbar tillsammans och hjälps åt varje dag. Det tycker jag är A och O för att ett företag ska leverera och växa!

Se fler kollegor

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants | Ledarskapsutvecklare

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant