Linda

Ribbing

Sr Executive Search Consultant

Mer om

Linda

Att se människor och organisationer utvecklas har alltid intresserat mig vilket gör att jag älskar att arbeta med rekrytering! Jag drivs av att förstå verksamheters behov och att hjälpa till att hitta kandidater med rätt kompetens och matchande kultur och värderingar för ett långsiktigt samarbete som är utvecklande för båda parter.

Jag har ett konsultativt förhållningssätt och är proaktiv, flexibel och lyhörd och ligger nära både kund och kandidat i dialogen under hela rekryteringsprocessen.

Jag har arbetat mycket med Saas-bolag och snabbväxande globala produkt/tech-bolag men har även hjälpt mer traditionella bolag som befinner sig i en transformationsresa.

Jag har arbetat med uppsökande rekrytering under närmare 10 år och dessförinnan arbetade jag med prenumerationsbaserade affärsstrukturer inom CRM och försäljning mot B2C i konkurrensutsatta marknader.

Engagemang och nyfikenhet är för mig avgörande för framgång. Och inte minst viktigt, att ha roligt på jobbet och omge sig med människor som tar sitt arbete och profession på allvar men som kan bjuda på sig själva och har nära till skratt gör allt lättare.

Se fler kollegor

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants | Ledarskapsutvecklare

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant