Mattias

Ribbing

Sr Executive Search Consultant | Ledarskapsutvecklare

Mer om

Mattias

Jag tror att ledarskap är den mest kraftfulla och mest effektfulla variabeln i affärer för att driva förändring och utveckling, och att rätt ledare inte bara kommer att förändra och påverka sin verksamhet positivt, utan också driva förändring utöver det som en förebild för andra.

”Företagskultur äter strategi till frukost!" En strategisk plan är ingenting utan rätt personer på plats för att göra verklighet av strategin. Hur människor interagerar, arbetar tillsammans och maximerar kollektiv intelligens är avgörande för att optimera teamets prestation och funktion.

Jag har byggt min karriär i ett antal olika ledarskapsroller och branscher, storbolag och entreprenöriella bolag, internationellt och lokalt.  Mestadels i företag där jag inte bara varit marknadsföringsnörd, affärsmotor eller kommunikationsfantatiker utan även gatekeeper, coach, projektledare och påverkansmästare. När jag fick frågan om jag ville arbeta med search och headhunting tog det mig inte lång tid att inse att där fanns allt jag tycker är roligt: relationer, organisationer och affärer. Tack vare min långa erfarenhet från ledande befattningar i både nationella, nordiska och internationella bolag kan jag snabbt sätta mig in i de utmaningar som både kandidat och kund ställs inför.

Se fler kollegor

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants | Ledarskapsutvecklare

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant