Nina

Kanni

Search Consultant

Mer om

Nina

Den röda tråden i mitt yrkesliv har alltid varit det mänskliga mötet. Att se samt lyssna till individen och dess behov, samt att bygga verksamheter som kan leverera det lilla extra i servicen har blivit min stora passion.

Jag kommer själv från en företagarfamilj och känner väl till vikten av att hitta rätt personer att anställa, även erfarenheter av att själv driva egna verksamheter. Jag har även helt bytt levnadsmiljö, skola och liv då jag flyttade med mina föräldrar till San Diego och bodde där i 15 år. Att kunna motivera sig själv till att ta det extra steget är viktigt för mig.Sammantaget har allt ovan format mig till den drivna personen jag är idag. Min arbetslivserfarenhet kommer från diverse branscher så som detaljhandel, servicebransch, hälsa/personlig träning och media, det har gett mig användbar kompetens inom många olika områden som är perfekt att ha i mitt dagliga arbete.

För mig är ett jobb inom rekrytering det naturliga steget, att både använda min sociala sida samt att ha tilliten att hjälpa olika bolag att hitta deras nästa stjärnskott och med det hjälpa den nyanställde med att hitta deras nästa drömjobb/arbetsplats, ger mig en enormt positiv boost! Att jobba på Capasearch tillsammans med resten av vårt kunniga team är fantastiskt kul!

Se fler kollegor

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant

Lina Svensson

Head of Sr Search Consultants

Sofia Puchy

Sr Executive Search Consultant