Executive Search VD, CFO och styrelse

Vi har stor vana av att rekrytera VD, CFO och till styrelse och är väl insatta i de utmaningar som processen innefattar. Allt från att uppdraget i sig ofta är konfidentiellt till att attrahera de mest lämpade kandidaterna som ofta redan sitter på en bra position. Dessutom vet vi att det kräver en god förmåga till samordning mellan flera olika intressenter i uppdraget - något vi är vana vid.

Vad som brukar ingå vid en rekrytering när du samarbetar med Capasearch:

  • Framställning av kravprofil (och konsultativ vägledning om vad som kan behövas)
  • Kartläggning och search
  • Telefonintervjuer
  • Halvtidsavstämning
  • Djupintervjuer
  • Tester 
  • Kandidatpresentationer
  • Referenstagning
  • Bakgrundskontroll

Hur vi går till väga 

Varje rekryteringsprocess är unik och skräddarsys efter era behov och önskemål. Däremot tummar vi aldrig på de grundläggande delarna i vårprocess, så som ett gediget förarbete och kartläggning av profil. Vilka kvaliteter personer i ledande nyckelpositioner behöver beror på verksamhetsmålen inom företaget men det duktiga ledare har gemensamt är att de har förmåga att engagera och kommunicera. De har också en inre trygghet samt förmåga att arbeta på både strategisk och operativ nivå. Vi vill att den vi ska rekrytera kan uppvisa ett track record av konkreta resultat från tidigare roller.

Lär känna oss genom våra kunder

”När jag skulle välja partner för rekryteringen av Whispr Groups nya CEO valde jag att samarbeta med er efter en rekommendation. Matchen mellan kandidat och oss som bolag är avgörande och jag upplevde verkligen att ni förstod vår företagskultur och med er kombination av struktur, agila sätt att jobba samt modet att våga utmana oss lyckades vi tillsätta en ny CEO.

Mitt uppe i rekryteringen blev vi även i behov av en ny CFO, givet att CEO inte var klar än satte det än mer prov på vår täta dialog och transparens för att få rätt person på plats.

Vi är supernöjda med vårt samarbete, ni är grymma!”

Joakim Leijon, Founder, Whispr Group

Kontakta oss

Tack för ditt mail! Vi återkommer så fort vi kan
Oj, något gick fel. Försök igen eller maila info@capasearch.se

Sara Heimer

Co-founder/Sr Executive Search Consultant
sara.heimer@capasearch.se0722-34 53 19

Intresserad av våra andra erbjudanden?

Andra kundcase

FLERA TILLSATTA ROLLER

Ett långsiktigt samarbete med Solkompaniet

I sin ambition att påskynda energiomställningen anlitade Solkompaniet oss för att bygga upp helt nya affärsområden i bolaget.

CHEFSREKRYTERING

CFO samt CMO till SaaS-bolaget Stratsys

I sin tillväxtresa valde Stratsys oss som partner för ett par nyckelrekryteringar till ledningsgruppen.