Second Opinion

Står du inför det utmanande valet mellan två utmärkta kandidater för en specifik tjänst? Eller har du kanske svårt att fatta det avgörande beslutet om er slutkandidat verkligen är den rätta kandidaten? Kanske vill du göra en intern rekrytering men är osäker på om din personliga relation till slutkandidaten gör att du inte fattar ett objektivt beslut? Oroa dig inte! Vi här för att ge dig stöd i den mest kritiska fasen av din rekryteringsprocess. Vi erbjuder en exklusiv Second Opinion-tjänst som hjälper dig att göra det bästa valet.

Second opinion inom rekrytering är en process där rekryterande företag/organisation söker ytterligare bedömning av en kandidat hos en extern part innan slutligt beslut om anställning fattas. Detta syftar till att minska risken för felrekrytering vilket kostar mycket tid och pengar.

Står du inför det utmanande valet mellan två utmärkta kandidater för en specifik tjänst? Eller har du svårt att fatta det avgörande beslutet om er slutkandidat verkligen är den rätta kandidaten? Kanske vill du göra en intern rekrytering men är osäker på om din personliga relation till slutkandidaten gör att du inte fattar ett objektivt beslut. Oroa dig inte! Oavsett anledning ger vi på Capasearch dig gärna stöd i den mest kritiska fasen av din rekryteringsprocess. Vi erbjuder en exklusiv Second Opinion-tjänst som hjälper dig att göra det bästa valet. Läs mer här.

Lär känna oss genom våra kunder

Kontakta oss

Tack för ditt mail! Vi återkommer så fort vi kan
Oj, något gick fel. Försök igen eller maila info@capasearch.se

Intresserad av våra andra erbjudanden?

Andra kundcase

FLERA TILLSATTA ROLLER

Ett långsiktigt samarbete med Solkompaniet

I sin ambition att påskynda energiomställningen anlitade Solkompaniet oss för att bygga upp helt nya affärsområden i bolaget.

CHEFSREKRYTERING

CFO samt CMO till SaaS-bolaget Stratsys

I sin tillväxtresa valde Stratsys oss som partner för ett par nyckelrekryteringar till ledningsgruppen.